Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwowy partner.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, sprawa wygląda tak: jestem z partnerem od 3lat, od 5miesiecy jestesmy zareczeni. Dzieli nas różnica wieku, ja mam 21 lat, On 31. Mimo tego dogadujemy się bez żadnych problemów, rozumiemy się lepiej niż niejedne rodzeństwo. Wspaniale wakacje, podróże, upodobania, gusta. Bratnie dusze. Problem pojawia się gdy tylko cos mu się nie spodoba. Jest człowiekiem bardzo nerwowym, wybuchowym, w młodości miał ADHD. Gdy tylko powiem cos lub zrobię cos (bądź nie zrobię czegos czego oczekuje) co mu się nie podoba albo w obraza się bez słowa i każe mi domyślać sie o co mu chodzi, albo potrafi wydrzeć się na mnie, obrazić, przeklinac oraz kazac mi w********ac. Oczywiście później bardzo tego żałuje, przeprasza, mówi ze nie miał tego na mysli. Ale zanim to robi moje nerwy są na skraju wyczerpania. .. Mieszkamy razem. Czasami mam ochotę spakowac się i uciec, a potem jak mnie przeprosi i jest baaardzo dobrze wstyd mi ze chciałam odejść i uciec na drugi koniec świata. Jak mam sobie z tym poradzić? Gdy tylko próbuje z nim porozmawiać ZAWSZE potrafi obrócić wszystko przeciwko mnie- przecież to ja nie zrobilam tego, powiedzialam to czy tamto, czy chociaż przewróciła oczami. Wszystko oczywiście zaczęło się ode mnie.

Gość gość
to nie jest "nerwowy partner" tylko zwykła zakompleksiona świnia, która lubi wyżywać się na kobiecie - zwykła męska szmata gratuluję wyboru konkubenta!

Gość gość
są osoby z takim zaburzeniem,to się leczy

Gość gość
Zastanow sie czy takie zycie ci odpowiada ? nie bedzie lepiej :( tylko coraz gorzej

Gość gość
zwykly d**ek :( szkoda ze tego nie widzisz ale z czasem bedziesz miala go dosyc

Gość gość
masz to na co pozwalasz :O

Gość gość
nie wytrzymasz z nim nie bagatelizuj sygnałów,kiedyś będziesz mocno zawiedziona kimś takim