Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietki pomóżcie mi z niesfornymi włosami

Polecane posty

Gość gość

Mam długie (takie do piersi), gęst ciemne włosy. Niestety ostatnio zrobiły się suche, przez to ich końce są powywijane w każdą stronę...do tego tak od połowy długości zaczynają się falować. Koszmar. Co stosować żeby je jakoś zdyscyplinować? a po drugie - przez to, że jest ich dużo i są ciężkie to są takie klapnięte :( czym dodać im objętości u nasady jednocześnie nie sprawiając żeby puszyły się na końcach? pomoże ktoś? :)

Gość takajednasibiegość
Tylko i wyłącznie szampon nuova fibra z firmy kemon :) wiem co mówię :) potem może być na same końce maska Discipline czy jakos tak - jest dyscyplinujaca ale szampon moze troche obciazyc a tobie zależy na objętości. Tak wiec ten zestaw i bedziesz hepi do konca życia :)

Gość gość
nie próbowałam nigdy tych kosmetyków...dzięki za radę ;)

Gość cantgetaway
Na suche włosy poleciłabym olejowanie albo jakąś dobrą maskę. Jeśli chodzi o falowanie, to też są preparaty, których możesz używać do prostowania, bez użycia prostownicy ;) Tak samo batiste wypuściło teraz fajny puder do zwiększenia objętości włosów ;) Obczaj sobie stronkę trena.pl- tam znajdziesz masę takich specyfików, a że rzeczy tam są fryzjerskie to dobra jakość- sama ostatnio obkupiłam się tam w nową maskę wygładzającą ;)