Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtradzikpomoc

TRĄDZIK i zdjecie

Polecane posty

Gość gośćtradzikpomoc

witam, otóz zmagam się z wyjątkowy upartym trądzikiem, brak mi już sił słuchać ze to od drapania, a drapię bo swędzi jak diabli, nawet jak się taka ranka zagoi, za tydzień nawrót, to samo miejsce, pełno ropy w postaci takiej jak na zdjeciu, na początku tej ropy jest wiecej, ani plastry, ani kremy tego nie goją, dopóki to jest w środku gojenie sie paprze, jedyny sposób zeby usunąc te ropne świństwa to ostra penseta, prosze o rade jak cos takiego widzieliście lub wyleczyliście http://oi40.tinypic.com/a4262p.jpg

Gość gość
to nie trądzik, tylko jakaś choroba. Mój syn (4lata)miał podobne w okolicach oka, to trochę podobne do opryszczki, przenosiło się dalej rozdrapane. Jemu pomogły maści antybiotykowe. Koniecznie idź do dermtologa!

Gość gośćtradzikpomoc
no też mi sie tak wydaje, ale brałam już antybiotyki i póki je brałam to było znośnie, a jak je odstawiałam to kiszka :( ae ide znowu do dermatologa niedługo to zobaczymy, jakie maści pomogły twojemu synkowi? czy u niego to nawracało? zapomniałam dodać ze to pojawia sie na całym ciele, ale głównie ramiona i twarz :(

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: www.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884 783/3