Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietawagi

Faceci spod znaku wagi, jacy są?

Polecane posty

Gość kobietawagi

Temat nie do końca na poważnie, gdyż przy wyborze faceta do związku nikt chyba nie będzie się kierował znakiem zodiaku. Po prostu chciałabym , byście opisali facetów spod tego znaku, których znacie, z którymi byłyście. Ciekawa jestem, czy pojawią się jakieś wspólne cechy mężczyzny spod tego znaku. Założyłam ten temat, ponieważ mój były i obecny pan jest spod tego znaku i obaj panowie mają wiele cech wspólnych. Piszcie :-)

Gość gość
MIałam również faceta wagę. Z takich niemiłych cech to: kobieciarz, flirciarz, miał władczy charakter, obrażalski. Raczej bawidamek

Gość gość
znam 2 facetów wagi jeden to leń i alkocholik drugi to pracoholik ale pali marihuane :O kierowanie sie znakiem to błąd:)

Gość gość
znam jednego: wierny, oddany, dobry człowiek, ale też uparty i mało konsekwentny

Gość gość
Dobry jako przyjaciel, kompan do zabawy ale jako partner do zycia raczej nie. Nie lubi problemow dnia codziennego, chetnie pozwala innym by go wyreczali, jest przy tym mega czarujacy, umie w zyciu sie ustawic,czesto kosztem innych. Flirty,kontakty z innymi kobietami to norma, zawsze beda sie przy nim krecily jakies "kolezanki". Jesli Jestes silna osobowoscia, wyluzowana i bedziesz przez palce patrzec na jego humory,zmienne nastroje i brak mocnego zaangazowania to mozesz sprobowac. Pamietaj przy tym by czesto go chwalic,doceniac,robic drobne prezenty...i nie dawac powodow do zazdrosci,ZADNYCH. Sam lubi flirtowac a Tobie nie wybaczy nawet telefonu do kolegi. Tacy to oni sa. Ja osobiscie nie chcialabym kogos takiego.