Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpoll

jaki to może być lakier do paznokci?

Polecane posty

Gość gośćpoll

no właśnie, co to może być? domyślam się że nikt mi nie poda propozycji DOKŁADNIE co to za lakier, ale jakieś może propozycje jaki lakier dałby taki efekt jak na zdjęciu? http://glamblog.pl/wp-content/uploads/Gehwol_pi%C4%99kne-i-zdrowe-paznokcie.jpg

Gość gośćpoll
strony się nie udało otworzyć więc nie wiem co to był za lakier z Essie, no ja wiem przecież że fuksja, ale nie każdy fuksjowy lakier da TAKI EFEKT właśnie. są różne odcienie fuksji, a poza tym co często mi się zdarza na blogu ktoś zrobi zdjęcia lakieru, no ale oczywiście obrobi je tak, żeby było piękne i wspaniałe, najlepiej oczywiście też w pastelach i rozbielone, i takie właśnie złudne wrażenie jest, że potem w rzeczywistości lakier jest inny, więc pytam po prostu czy ktoś miał taki lakier u siebie, że W RZECZYWISTOŚCI da taki efekt jak na zdjęciu. myślałam że wyraziłam się jasno wcześniej..

Gość gośćpoll
teraz się udało zobaczyć zdjecie, no i nadal nie wiem jaka to nazwa lakieru, no a poza tym średnio podobny do tego ze zdjęcia, mimo iż też to fuksja, czyli jednak nie ten efekt, ale dzięki za propozycję :)

Gość gośćpoll
no już jakby bliżej ale to chyba nie to jeszcze.. ten na zdjęciu co wstawiłam jest taki soczysty jakby bardziej:P taki żywy..

Gość gośćpoll
ja wiem że to zdjęcie co dałam to jest baardzo niewyraźne, no ale akurat mi się spodobał ten odcień ;P

Gość gość
bell 807

Gość gośćpoll
dzięki, ale znowu taki jakiś blady i zgaszony wygląda ten odcień..no ale może w rzeczywistości da taki efekt :) a przy okazji, może masz jakiś pomysł, jaki lakier będzie podobny do tego z donegal o nr 7139, miałam go kiedyś, i ten dosłownie wyglądał na paznokciach jak ten ze zdjęcia, zero zakłamania:P i chciałam znowu sobie zamówić a nie ma go już w sprzedaży :( i nie wiem czym zastąpić go bo naprawdę był wyjątkowy..

Gość gośćpoll
o wow! dzięki, te lakier z OPI mają niezłe kolory! i wieele odcieni tej fuksji, przepatrzę każdy lakier w googlach :)

Gość gośćpoll
ten z OPI Pink Flamenco jest baardzo ładny i o taki efekt mi chyba chodziło właśnie :) dzięki, szkoda że one dość drogie są, jeszcze ani jednego z OPI nie mam, mam 2 z essie i uważam że są trochę przereklamowane, no ale po 2 lakierach jeszcze nie mogę pewnie powiedzieć że wszystkie takie są

Gość gośćpoll
przy okazji sprawdzania natrafiłam na lakier zoya dana i też jest podobny do tego ze zdjęcia

Gość gość
link mi się nie otwiera, ale piękną fuksję mam z Kiko - nr 289 dark flamingo :) a jak kupowałam to mieli jeszcze dwa bardzo podobne (ciut jaśniejszy i ciut ciemniejszy)

Gość gośćpoll
racja:) ten z kiko jest świetny! a link nie wiem czemu się nie otwiera, to wrzucę inny, może się wczyta, jednak się nie wczytał, bo wychodzi że treść została uznana za spam, no cóż, moze po prostu jak możesz zobacz w grafice w googlach ten lakier z donegal beauty shine nr 7139 :)

Gość Trolololololita
w sally hansen możesz to znaleźć jak mi się zdaje...i w rimmelu też.A jeszcze 1% z ich sprzedaży idzie teraz na pomoc fundacji DKMS, więc nawet jak nie będzie to ten sam idealny odcień to i tak warto kupić, żeby pomóc innym ;)

Gość gość
Właśnie kupiłam kilka lakierów od Sally Hansen , kurcze nawet nie wiedziałam że pomogłam :)

Gość gość
Zapomniałyście jeszcze o Astor. Jak się je kupi to też się pomoże w akcji dla DKMS ;)

Gość Trolololololita
Tak, wszystkie lakiery COTY, czyli Astor, Rimmel, Sally Hansen, Miss Sporty i Manhattan :)

Gość gość
moze obczaj ice chic z golden rose? tam jest masa kolorów do wyboru, a sa tanie jak barszcz ;) ja ostatnio polubilam neonowe kolory