Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gardze ludzmi ktorzy glosuja na Palikota dla zioła

Polecane posty

Gość gość

Mam ochotę udusić takiego człowieka, który mówi, że głosuje na Palikota, bo chce legalnie jarać. Ja p*****le...............

Gość gość
Nie bo /ku/rw/o/ /je/ba/na/ mam całe życie sie kitrać przed kamerami i tak w ogóle jak narazie zarabiaja zbiry. A moze w sume masz racje lepiej niech zbiry zarabiaja na ziole niż państwo ma przejadać kase za akcyza na zielsku zwracam honor przepraszam:(

Gość gość
Nie bo /ku/rw/o/ /je/ba/na/ mam całe życie sie kitrać przed kamerami i tak w ogóle jak narazie zarabiaja zbiry. A moze w sume masz racje lepiej niech zbiry zarabiaja na ziole niż państwo ma przejadać kase za akcyza na zielsku zwracam honor przepraszam:(

Gość Maturzysta oburzony
Ale Ty masz kraj w d***e! Tobie zależy tylko na tym, żeby zajarać zioło na ulicy.

Gość gość
gdy bym miał kraj w /du/pie/ to bym wcale tu nie wracal bylem w DE prawie 3 lata i powiem ci nawet jak by w polsce było tak /ch/uj/owo/ jak korei północnej to itak by człowieka ciągło aby wrucić

No wybacz, ale jeśli ty chcesz zrujnować kraj tylko dla tego żeby zapalić legalnie zioło to jak to można nazwać inaczej?! A z drugiej strony - Palikot i tak by nie wywiązał się ze swojej obietnicy.

Gość gość
a w czym ja niby jestem gorszy od tych co pija wódke🖐️ od wódy sie rece trzesa złe samopoczucie no i ogólnie mieliniarstwo palilem ziolo 6 lat i nigdy mi reka sie nie zatrzesła od zioła nie ma kaca praktycznie kaca od zioła wszystko jest dla ludzi🖐️

G****o mnie obchodzi czy ktoś pije wódke czy pali zioło. chodzi o sam fakt, że dla własnej pobudki, dla legalnego zapalenia używki chcesz poświęcić resztę kraju i zniszczyć go doszczętnie pod rządami palikota tfu!

Gość gość
ja nawet nie pójde na wybory szkoda czasu 🖐️ ale nie ukrywam ze ziolo moglo byc legalne ogólnie zwisa mi ten cały podpalacz kotów niech /sp/ie/r/da/la/

Gość gość
nie wiem /ku/rwa/ dlaczego my jeszcze jestesmy w domu zamist na wiejskiej to co tu sie dzieje to jakas masakra trzeba wyjść na ulice

Gość gość
palikmioty to ameby umysłowe z wypalonymi mózgami

Gość gość
pewnie że jak bronek wygra to bedzie czarno na białym ze to fałszerstwo

Gość gość
czemu by poszło do wiezienia o co chodzi bo ja nie w temacie :O???????

Gość gość
to wiesz co pójde na te wybory i zagłosuje na tego dude przynajmniej jest taka firma wedliniarska duda i sa bardzo dobre morze andrzejek tez bedzie dobry:classic_cool: kiedy te wybory sa w ogóle