Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stonoga13

Uwolnienie

Polecane posty

Gość Stonoga13

JaK uwolnić się od masturbacji . Nie mogę się czasami opanować. To mnie prześladuję . Nie mam na to sposobu. Wytrzymam co prawda 2 dni a potem znów to samo. :/ to jest już męczące ponieważ tracę nad tym kontrolę...

Gość Stonoga13
I tak codziennie... teraz stało się to prawdziwą męką . Nie umiem sobie z tym poradzić.. szczerze.. to przerasta mnie całkowicie

Gość gość
A ile masz lat ?

Gość Stonoga13
A ci to ma do rzeczy? Wiek jest wyznacznikiem czegoś.. ? Jeśli tak to czego? Mam 21 lat.

Gość gość
Ja też to robię i sprawia mi to przyjemność szczególnie jak dochodzi do wystrzału :)

Gość Stonoga13
Przyjemność przyjemnością.. ale to tylko chwilowe.. nie chcę żeby mi to zniszczyło życie

Gość gość
Stonoga13, moim zdaniem to co robisz jest normalne. Najwyraźniej twój układ nerwowy potrzebuje regularnej masturbacji. Nie walcz z tym. Zrozum że tego potrzebujesz i nie powinnaś się opierać :)

Gość Stonoga13
Tak ale jeśli to trwa codziennie . Jeszcze żebym czuł się z tym dobrze byłoby ok .. ale potem mam wyrzuty sumienia ...

Gość gość
Nie należy mieć wyrzutów sumienia z powodu masturbacji, bo masturbacja działa korzystnie na układ nerwowy. Próba walczenia na siłę z samym / samą sobą prowadzi do problemów psychicznych.

Gość gość
:/

Gość Stonoga13
Tak ale jestem katolikiem i uważam to za grzech... zresztą w tej sprawie katolicyzm jest na nie .

Gość Stonoga13
Tak ale jestem katolikiem i uważam to za grzech... zresztą w tej sprawie katolicyzm jest na nie .

Gość gość
Trudno. Po każdym spuszczeniu się musisz iść do spowiedzi. W przeciwnym razie pójdziesz do piekła.

Gość gość
Nie rozumiem was... Nad tym można mieć kontrolę.. tylko czasem się można po prostu od tego uzależnić...

Gość SzyszkaSmacznaJest
Od tego można się uzależnić ... tylko nei każdy o tym wie

Gość gość
Tak samo jak od telefonu komórkowego, internetu i Kafeterii, na której siedzicie po kilka godzin dziennie :)

Gość SzyszkaSmacznaJest
Uzaleznić się tak naprawdę można od wszystkiego ..

Gość gość
Idź do S//powiedzi św. i powiedz, że walczysz ale Ci ciężko i wówczas się uwolnisz. Masturbacja czyli nieczystość to wpływ złego ducha. Najpierw daje przyjemność a potem zniewala wolną wolę człowieka. Jak każdy nałóg.

Gość gość
Szczera S//powiedź św. uwalnia od wpływu złego ducha. A tym samym człowiek odzyskuje wolną wolę. Wiem co mówię :)

Gość hahaha121212
hahahahahahahahahah

Gość Stonoga13
Czyli miałeś podobnie jak ja? :)

Gość Stonoga13
Zawsze gdy jest punkt kulminacyjny namnażają mi się w myślach nieczyste myśli ... dosłownie atakują mnie..

Gość gość
Niestety wstyd przyznać ale miałem tak samo jak Ty. Tylko szczera S//powiedź św. pomogła mi wyjść z tego żenującego nałogu.

Gość Stonoga13
To trwa już strasznie długo .. nie pamiętam nawet kiedy to się zaczęło .. a już zniszczyło połowę mojego życia

Gość gość
No właśnie... od nieczystych myśli się zaczyna. I tu się zaczyna walka duchowa. Dlatego polecam S//powiedź św. - odcina wpływ złego ducha. Zachęcam do obejrzenia filmików egzorcysty ks Piotra Glass na youtube. Bardzo dobrze to tłumaczy temacie nieczystości. Np. niewypowiedziane g//rzechy nadal wpływają destrukcyjnie na człowieka i nadal jest się marionetką złego.

Gość gość
Bardzo Cię zachęcam do S//powiedzi św. oraz do obejrzenia filmików egzorcysty ks Piotra Glass - super to tłumaczy. Zły zawsze niszczy nasze życie. Dlatego warto mieć ochronę przed nim korzystając z S//akramentów św. Kiedy człowiek jest w Ł//asce U//święcającej bliżej mu do dobrego niż do złego. I o to chodzi :)

Gość gość
o i ja też polecam spowiedz

Gość Stonoga13
Wielokrotnie się z tego spowiadałem a szatan nie odpuszcza . Jeszcze więcej jest nieczystych myśli

Gość Stonoga13
Fakt często przez ten grzech zapominam o modlitwie

Gość Stonoga13
?