Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogrzeb

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam namiaru na zakład pogrzebowy we Wrocławiu który zajmie się transortem ciała z zagranicy i pozniej pogrzebem. Zna ktos taką firmę?

Gość gość
Kto Ci umarł studentko?:(

Gość zadowolony gosc
www.brauner.com.pl 322414062 zrobią profesjonalnie i tanio

Gość gość
wiem ze ta firma http://www.zakladpogrzebowy24.pl/ zajmuje się sciąganiem ciała zza granicy. Potrafią szubko sprowadzic ciało i są bardzo pomocni.

Gość gość
Transportem zwłok zajmuję się zakład www.orkus.com.pl. Korzystalem z ich usług i mogę smialo ich polecic.

Gość gość
Transportem zwłok i pozniej cała organizacja pogrzebu może zająć się www.orkus.com.pl. To solidna firma , u mnie dodatkowo zajęli się także organizacja stypy. Ja w tym trudnym czasie nie mialam na to wszystko glowy.

Gość gość
uuu we Wrocławiu to ja niestety nie pomogę, ale mogę podpowiedzieć czego szukać. Mnie pomagała firma www.dpsz.pl . Bardzo wiele fromalnosci za mnie zalatwilid zieki czemu mialam czas osawajac sie z mysla co sie wydarzylo, a nie musialam biegac i zastanawiac sie czego nie zalatwilam i stresowac czy o czyms nie zapomnialam.

Gość gość
Ja również mogę polecić zakład pogrzebowy Witwicka. Razem z mamą chowałyśmy tam niedawno dziadka i bardzo dobrze zorganizowali cały pogrzeb. Nie wiem jak to ująć ale tak jakby czułyśmy się przez nich zaopiekowane. Ja miałam z dziadkiem średni kontakt ale mama była z nim bardzo związana więc cieszyłam się że nie musiała się jeszcze przejmować jakimiś problemami przy tym wszystkim. Jeszcze jeżeli chodzi o trumnę to dziadek był dosyć ‘duży’ więc trzeba było robić na specjalne zamówienie i mama obawiała się że to sporo wyniesie ale zapłaciło się naprawdę w miarę.

Gość gość
Zakład Hades z Białej uszanował naszą wolę i przygotował ceremonię według zaleceń. Chodziło o kremację ciała mojego wujka która jeszcze nie jest tak powszechna, ale jednak coraz częściej ludzie wybierają właśnie tę formę pożegnania ze światem.