Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ex mojego faceta robi awantury o byle co...

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim facetem od 2 lat. Ok pol roku temu poznalam jego corke. Kilka razy spotykalismy sie wspolnie, czasem przychodzilam do niego do domu jak mial weekend z corka, innym razem zabieralismy ja do parku, kina... W sb pojechalismy na dzialke. 13-latka troche obawiala sie,ale niepotrzebnie. Byla zadowolna, caly czas miala zajecia...gra w pilke, wspolne cwiczenia fitness, jazda na rowerze czy wspolne sesje fotograficzne. Prawde mowiac wiecej czasu spedzala ze mna. Matka w pierwszej chwili byla zadowolona, ze corka wyjezdza poza miasto,ale po powrocie jak młoda pokazala swoje zdjecia byla awantura... Zadzwonila z pretensja, ze "ta pani nie ma prawa robic mojej corce zdjec" ojciec moze-ja nie... Zrobilo mi sie przykro, bo fotografia to moja pasja. Robie naprawde fajne zdjecia i moj partner powiedzial,ze corka nigdy tak pieknych nie miala...Coz jej strata.. uwazam,ze byla zazzdrosna,ze corka ma dobre relacje ze mna, zdjec nigdy jej takich nie robiala i stad te ataki...a co Wy o tym myslicie???

Gość gość
myślę, że wkurzyła się profesjonalnymi zdjęciami z zazdrości. Bądź ponad to najważniejsze, że masz dobry kontakt z nastolatką i tak trzymajcie. Ona jak będzie mądra zrozumie, że najważniejsze jest dobro dziecka,a jak nie ma faceta to zazdrość ją zżera :)

Gość gość
a to musi wiedzieć, że Ty robisz foty??? Jak dziewczynka jest zadowolona to dlaczego matka zabrania? Takie retoryczne pytanie- ze złości, że Ty zrobiłaś jej ładne zdjęcia,a nie ona, bo innego wytłumaczenia nie ma ;)

Gość gość
Pies ogrodnika. Niestety obawiam się że popsuje ci układy z dziewczynką, będzie ja buntować przeciwko tobie, zazdrosne baby tak mają. Nie daj się, zdjęć juz więcej nie rób i tyle.

Gość gość
tez tak mysle, a partner wyslal zdjecia, bo dziewczynaka sama robila roslinkom majowym , swojemu psu-ja wybralam 3 zdjecia, ktore z pozostalymi wyslal i tamta awanture zrobila :( Wiecej nie dostanie nic pies ogrodnika to prawda.

Gość gość
olej ja, zazdrosna jest i tyle. Niestety większość kobiet po rozwodzie tak zachowuje się!

Gość gość
a ja nie pozwolilabym sobie na zakazy ex, Ty ja sponsorujesz,zabierasz w rozne miejsca,nie robisz jej erotycznych zdjec wiec ex niech kochanka znajdzie i bedzie spokojniejsza haha