Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a moja teściowa wysyła sprzeczne sygnały, raz syna zachwala, raz jakby odradzała

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem już o co jej chodzi... było wiele sytuacji podczas których zachwalała mi swojego syna, wręcz wytwarzała między nami jakąś niezdrową rywalizację o niego, przychodziła między nas i wieszała mu się na szyi na siłę...bardzo mnie to dziwiło. Oprócz tego ciągle go chwaliła i właziła mu w tyłek jakby to powiedzieć. Ale było kilka sytuacji w których mi dała do zrozumienia że życie z nim jest ciężkie, że ona mu zawsze musiała ustępować. Na co ja jej odpowiedziałam że relacja syn-matka jest inna i o ile matka może ustepować o tyle partnerka i partner powinni iśc na kompromis bo to jest związek a nie wyzysk. Kilka razy też mówiła że jest wybuchowy ale wiele razy generalnie go strasznie wychwala, to aż sztuczne. A jak kiedykolwiek powiedziała mi o nim coś złego to zaraz się gasiła i mówiła że on jest najlepszy pod słońcem. Co Wy o tym myślicie, jakie są jej intencje?> Bo jaj jej trochę nie ufam, nie wiem czy słusznie.

Gość gość
miałam taką samą niedoszłą teściową, okazała się w ostateczności zazdrosną wiedźmą, rozwaliła nasz związek.