Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzetelny horoskop urodzeniowy dla każdego!

Polecane posty

Gość gość

Chcesz wreszcie poznać i zrozumieć siebie? Ciekawi Cię, co gwiazdy mówią o charakterze i temperamencie Twojego dziecka? Pragniesz znaleźć klucz do osobowośc***artnera lub człowieka, który pozostaje dla Ciebie zagadką? A może po prostu szukasz pomysłu na prezent? Jeśli na którekolwiek z tych pytań odpowiedziałeś/aś twierdząco, zapraszam do skorzystania z moich usług – profesjonalna analiza horoskopu urodzeniowego będzie wspaniałym rozwiązaniem. Oferuję sporządzenie rzetelnego i kompleksowego horoskopu urodzeniowego. Dopracowany pod każdym względem, obszerny opis (10-12 stron A4) jest wzbogacony o kosmogram (koło z wyrysowanym położeniem wszystkich planet w momencie Twoich narodzin), którego budowę dokładnie „tłumaczę”. Horoskop wykonany przeze mnie ma również bardzo czytelną formę - każdy jego element jest opisany w taki sposób, że nawet osoba, która nigdy nie miała styczności z astrologią i wszystkimi jej fachowymi pojęciami, bez problemu rozumie całą treść. Możesz dowiedzieć się: - dlaczego od zawsze czujesz i działasz tak, a nie inaczej, - skąd wzięły się w Tobie dane cechy i newralgiczne punkty, - jakie są Twoje predyspozycje zawodowe, - jak zrozumieć swoje dziecko i pomóc mu rozwijać się w najbardziej korzystny dla niego sposób, - jak postępować z „trudnym” rodzicem, rodzeństwem czy współpracownikiem i wiele innych... Jesteś zainteresowany/a? Pisz do mnie! Wyślij: jak najdokładniejszą godzinę urodzenia, pełną datę urodzenia oraz miejsce urodzenia na adres: horoskop.urodzeniowy@op.pl. CENA (płatność przelewem): 99 zł*. Każdorazowo w przypadku 2 zamówień naraz, cena za jeden horoskop wynosi tylko 80 zł! REALIZACJA ZAMÓWIENIA: -/+ 5 dni od dokonania wpłaty i przesłania danych. FORMA: horoskop wysyłam jako dokument tekstowy, załączony do wiadomości mailowej lub, jeśli jest takie życzenie, listownie na wskazany przez Państwa adres. W razie wątpliwości możliwa konsultacja telefoniczna, (również dotycząca zrealizowanego już horoskopu, gdyby pojawiły się pytania) – numer podaję po kontakcie mailowym. * Może zastanawiać, dlaczego koszty są tak niskie, dlatego że w internecie cena tego rodzaju diagnozy astrologicznej waha się w granicach 200-300 zł. Otóż niska cena moich usług spowodowana jest tym, że nie nazywam siebie „wróżką”, nie stroję się w turbany i nie mam wyrobionego nazwiska, co oczywiście nie wpływa na jakość moich usług. Astrologią interesuję się od dziecka, dzięki dziadkowi – on mnie wszystkiego nauczył – a horoskopy urodzeniowe stawiam od lat nastoletnich, dlatego jestem osobą godną zaufania.