Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna98

nadcisnienie u nastolatki

Polecane posty

Gość smutna98

Hej , jestem w szpitalu na nadciśnienie już prawie drugi tydzień. Ale może zacznę od początku , ostatnio źle się czułam bolała mnie głowa zmierzyłam ciśnienie wyszło 170 na 100 następnego dnia poszłam do lekarki wyszło 180 na 120 skierowała mnie do szpitala , tam zrobili wszystkie badania krew ,mocz ,ekg , echo , nerki i okulista niby wszystko w normie ale mimo podawanych leków nie spadało utrzymywało się w granicach górne130/160 na dolne 90/110 , zostałam zawieziona 1 maja do innego szpitala tu zrobili mi holter ciśnieniowy będą powtarzać te wszystkie badania na razie leków nie podają , mam tu zostać do końca tygodnia a może i dłużej ;( nie wytrzymuje już psychicznie , czy nikt z Was nie miał nigdy podobnej sytuacji?

Gość mark

Ogólnie mam w domu taki tradycyjny ciśnieniomierz od Sanity i z marki jestem zadowolony, a z tgo, co wiem to ludzie sobie chwalą również od tej firmy model SmartCardio, który ma dużo mniejsze rozmiary, więc jak czegoś małego szukasz to może właśnie ta propozycja będzie spoko.