Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak umeblowac tzn zmienic wystrój łazienki mam stara łązienke

Polecane posty

Gość gość

jak umeblowac tzn zmienic wystrój łazienki mam stara łązienke

Gość gość
wanna, umywalka, stara pralka, półka z kosmetykami lusterko, scian nie pomaluje bo rodzice sie nie zgadzaja oni nie chca nic zmieniac, stare płytki wstydzie sie jak ktos przyjdzie, jak zmienic chociaz wystrój

Gość gość
KAFELKI DOBRZE UMYC i fugi nowe zrobic , sciany pomalowac na bialy czy na jaki tam kolor pasuje, ale nie intensywny,jesli sa fundusze to najlepiej nowe kafelki polozyc ,lub z jednej sciany zerwac i zrobic ozdobny tynk, zlew nowy z biala ladna szafka ,czysto musi byc i ladne dodatki nowe reczniki pod kolor reszty dodatkow, czystosc podstawa to juz jest ladnie

Gość gość
nie moge zrobic nowych fug ani pomalowac scian bo moja rodzina sie nie zgadza. jedyne co moge zrobic to wyczyscic w miare wszystko bo niektorych rzeczy nie idzie doczyscic. i kupic jakas polke czy dywaniki nie wiem

Gość gość
Jak rodzina się nie zgadza to nie wiele zrobisz. Nowa półka będzie odstawać od reszty i straszyć czystością ( może być dobrym podstępem do zmiany) Na początek, kup dywanik , może zainspiruje zmiany ;-)

Gość gość
Możesz np. zmienić uchwyty, gałki, rodzaje zawiasów w kabinie prysznicowej. Diabeł tkwi w szczegółach, sam ostatnio to robiłem, przy okazji uszczelniłem lepiej. Akcesoria kupiłem na cdakcesoria.pl/.

przecież kupienie samych sprzętów bez zmiany płytek i farby na ścianach to strata pieniędzy... przekonaj jakoś rodzinę do remontu, sprawna ekipa uwinie się raz-dwa! Ja robiłam łazienkę z salonu łazienki z pomysłem i bardzo sobie cenię!

fakt, nie ma to zbyt dużo sensu. Wymiana lustra czy chodniczka nie wystarczy, bo łazienka dalej będzie straszyć. Więc albo poczekaj na zgodę na remont, albo po prostu zaciśnij zęby i żyj z tym dalej :(

Gość gość
Jeśli szukasz ładnych i nowoczesnych mebli łazienkowych, to polecam sklep http://www.domeko.com.pl/ , Kupowałam tam sporo rzeczy, mają produkty dobrych firm w bardzo korzystnych cenach.

Gość Piotr Szklany
Niedawno miałem remont mieszkania, firma http://www.swiatszkla.com.pl/5,produkty.html zakładała mi szklane elementy w pokojach, jak meble czy blaty szklane. Wszystko wyszło dobrze, jakość i profesjonalizm usługi na wysokim poziomie. Szczególnie łazienka prezentuje się wyśmienicie Polecam