Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa pralka nie wiruje!!

Polecane posty

Gość gość

Witam kupiłam pralkę BEKO wmb51032 pl pty. Podczas prania pralka nie odpompowała ani nie wirowała mojego prania. Włączyłam na program Wirowanie+odpompowywanie i to samo. Kilka razy się wolno kręciła i przestała, i tak cały czas. Pranie tonie w wodzie, piana w bębnie została. Co moze być tego przyczyną ?

Gość gość
Co się wyświetla na wyświetlaczu? Zdjelas zabezpieczenia?

ejj tylko blondynka nie zdjęła by zabezpieczeń..a kiedys tu taka była, co jej pół łazienki rozdupiło bo śróbek nie wykreciła... No cóż dla niektórych instrukcja obsługi jest zbyt skomplikowana:-/

Gość gość
Wyświetlacz odlicza czas do końca prania, Kończy go ale bez wirowania itd. A po zakonczeniu prania znów pokazuje czas który odpowiada programowi wirowania, aby nacisnąć start. Po wyłączeniu pralki nie można otworzyć bębna. Zgodnie z instrukcją wszystkie 4 zabezpieczenia zostąły zdjęte

Gość gość
Wszystkie 4 śruby blokady zostały zdjęte, więc proszę nie porównywać mnie do blondynki!!!

Gość gość
Właśnie pamietam taka co tu pisała :D dlatego pytam,juz mnie nic nie zdziwi. Kurcze dziwne ,w mojej jak cos się dzieje to się wyświetla np UE i oznacza ze pranie nie wywarzone jak np piore jakąś poduszkę

Gość gość
Właśnie to jest dziwne. Blokady zdjęte, wszystko ustawione jak trzeba, pierze normalnie, ale nie odwirowuje i nie wypompowuje wody. W instrukcji nic na ten temat nie jest napisane.

nie proównuję a jedynie wspominam jedną taka, co to tesciom rozrypała kaine prysznicową i kafelki:D:D Pralka automatycznie właczy sobie tryb wirowania jeszeli został zaprogramowany, trzeba czasem chwilkę poczekać. No chyba ze zle programujesz... Ja tam na pralce mam piec guziczków, z czego trzy mi zupelnie obce:D ale pierze:]

Gość gość
dzwoń do serwisu, póki jeszcze ktoś tam jest

zadzwon do serwisu lub sklepu w ktorym kupowalas przyjada i zrobia -gwarancja 5 czy 6 lat:))

Gość gość
Wezwałam serwis, zobaczymy co powiedza

Gość gość
No tylko napisz tu jeszcze bo sama jestem ciekawa przyczyny,może jakaś p*****la ,a może felerna pralka :o

Gość gość
.

Gość gość
Oddać na gwarancję. A jeśli sprawa dotyczy naprawy pralki bez gwarancji to można zamówić naprawę w serwisie www.technikan.pl