Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

jestesmy razem trzy miesiace zostawilem ja na majowke w domu i pojechalem z przyjaciolkami i przyjaciolmi. dziewczyna nie mogla jechac bo jej tata chorowal. bawilem sue niezle az moja zadzwonila ze zrywa ze mba bo caly dzien nawet smsa nie napisze, ze mam ja gdzies. wrocilem chce wszystko naprawic a ona nie chce mnie widziec. co mam zrobic??

Gość gość
skoro miałeś ją w d***e, to się nie dziw...kup kwiaty, i przepraszaj..

Gość gość
nie miałem w d***e tylko byłem zajety i nie miałem jak napisać nawet tego smsa na dzien dobry

Gość gość
'bawilem sue niezle '... napisanie smsa to około 30 s, jak nie miałeś tyle dla niej, to nie jestes jej wart, :) a co robiles? moze cos z przyjaciółką?

Gość gość
mądra dziewczyna, nie zależy Ci na niej, szkoda jej, więc daj jej spokój i sie baw dzieciaku

Gość gość
mam nadzieję, że trafi na kogoś mądrzejszego od ciebie :D

Gość gość
aha czyli teraz ja jestem cham bo nie napisalem glupiego jednego smsa??? a nie liczy sie to ze jest dla mnie bardzo wazna??

Gość gość
Jakby byla bardzo ważna dla ciebie to byś znalazł te 30 sekund zeby jej właśnie tego głupiego smsa napisać.

Gość gość
nie rozumiesz i/d/i/o/t/o , że gdyby była dla Ciebie wazna to bys o niej pamiętał i chcial wiedziec co u niej? napisanie w pół minuty smsa 'co tam skarbie milego dnia kc' to dla Ciebie nie lada wyczyn, to zadna milosc

Gość gość
aha i zapomnialem napisac ze wieczorem dzwonilem a tylko w ciagu dnia nic nie pisalem ani dzwonilem. raz zadzwonilem wieczorem!

Gość gość
nic kompletnie nie rozumiesz. nie zalezy Ci na niej, odpusc sobie. jak kiedys na prawde sie zakochasz, bedziesz mslal o tej jedynej ciagle i chcial z nia rozmawiac

Gość gość
Cham jesteś i tyle;) pojechałem sobie z przyjaciółkami i przyjaciółmi, bawiłem się świetnie, ona została w domu, bo ma chorego ojca, a ja smsa nie miałem czasu napisać. Sam siebie posłuchaj.

Gość gość
to co nie mam prawa do zabawy?

Gość gość
Mój facet został by ze mną w domu, gdyby mój tato zachorował. Ale Ty wolałeś się bawić...

Gość gość
nic nie zrobilem!

Gość gość
facet ku/rwa nie chodzi o Twoja pie/przo/na zabawe tylko o zachowanie wobec dziewczyny ,jestes uposledzony czy jak? zalezy Ci na niej-piszesz, bo tego chcesz. chcesz wiedziec co u niej, jak sie czuje,chcesz jej powiedziec, ze ja kochasz. ty z pewnoscia jej nie kochasz. zapomnij o niej i daj jej spokoj, znajdzie kogos na kim bedzie jej zalezec,a nie kogos przez kogo(nie daj Boże) placze , bo ten ma ja w d***e i WOLI sie bawic. i nie okłamuj się sam przed soba taka prawda. widocznie nie nadajesz sie jeszcze do związku, skoro tylko zabawa Ci w głowie

Gość gość
mam ja kochac po kilku tyg?? dopiero sie zakochuje i to znaczy ze mam codziennie rano do niej pisac?

Gość gość
pytanie bylo co mam zrobic????

Gość gość
tak masz, codziennie rano do niej pisać koniec kropka. co masz zrobic?juz Ci powiedziałam daj jej spokój, ewentualnie kwiaty i przeprosiny ale to bez sensu, szkoda jej

Gość gość
mi tez na niej zalezy i bez przesady ze smsy swiadcza o moim podejsciu! kwiaty? powiedziala ze mam je dac znajomym i z nimi wejsc w zwiazek. jakies inne pomysly?

Gość gość
glupek

Gość gość
bo popelnilem blad?

Gość gość
Hahaha ile wy macie lat ? chyba 15 :D