Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KonikMorski89

moja mame okradl jej facet, a ona nadal chce z nim byc

Polecane posty

Gość KonikMorski89

w skrocie. moja mama poznala 10 lat mlodszego faceta w internecie. na poczatku dostawala prezenty, obiecywal slub. w pewnym momencie moja mama zostawila go sama w swoim mieszkaniu i zwyczajnie ja okradl. po okolo 2 tygodniach zadzwonil i stwierdzil, ze zaluje. spotkal sie z moja mama, oddal pieniadze, skradziony telefon itp. moja mama wbrew calej rodzinie, prosba i grozba poszla z nim na kawe i chce z nim byc. Ten facet tlumaczyl, ze dokonal kradziezy bo moja mama go zdenerwowala. Jak dla mnie to on bez powodu nie oddal pieniedzy. cos jeszcze gorszego planuje. mam bardzo zle przeczucie. potrzebuje porady. czego on moze chciec?

Gość gość
up up

Gość gość
ile ona ma lat?

Gość gość
jak masz głupią matkę to co mozemy pomoc?

Gość gość
Cóż, autorka też niezbyt mądra... Analfabetka jak ta lala. "Jaka mać taka nać"

Gość gość
na kafe to tylko specjaliści od ortografii. ja tu widzę tylko brak polskich znakow. analfabetyzm to brak umiejętności czytania i pisania. wiec kolego z góry: najpierw sprawdź w słowniku wyrazów obcych znaczenia używanych przez ciebie słów, a później wyrażaj swoje opinie.

Gość KonikMorski89
mieszkam za granica. nie mam wpływu na to kogo ona przyprowadza do domu. jesli zaciagnelaby dla niego kredyt i niemoglaby go splacic, czy na dzieciach spoczywalby obowiazek splaty tego kredytu?