Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIGDY NIE BEDE MIAL DZIEWCZYNY ANI NAWET ZONY!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w Warszawie ktora liczy sobie oficjalnie prawie dwa mln mieszkancow i drugie tyle albo i wiecej sloikow. Prwd zdrady w takim spoleczenstwie jest niemal 100% w takim miescie poznaje sie stale kogos nowego atrakcyjniejszego itd. Nie ma bata zeby nie ulec i nie zostac zdradzonym! Jest zbyt duzo okazji i pokus. Dlatego wole byc sam niz byc zdradzanym przez dziewczyne lub zone... A tak przynajmniej zadna nie wrobi mnie w wychowywanie nie swojego dziecka!

Gość gość
To się wyprowadź.

JA TAK SAMO MAM ale nie z tego powodu tylko z tego że z takim ryjem, wykształceniem, bezrobociem i kut/asem nie mam szans na poznanie kobiety

Gość gość
gościu z 15:56 dobrze, autorze, Ci radzi :P miasto Lublin stoi otworem - zaprasza :) lublinianek rodowitych i "słoików" do wyboru do koloru :D jak to dobrze, że jestem z tych drugich i mam gdzie wracać :D

Gość gość
Wyprowadzka w dzisiejszym czasie to zadne rozwiazanie. Nawet i na prowincji jak by mnie chciala zdradzic to by mnie zdradzila bo wyjechac do miasta lub na wakacje bez meza czy chlopaka to nie problem

Gość gość
Ktos tu ma zerowe poczucie wlasnej wartosci..... na to ci i ladna buzka nie pomoze.

Gość gość
Wysokie poczucie wlasnej wartosci nie cgroni przed zdrada zony lub dziewczyne bo mozesz uwielbiac siebie takiego jakim jestes, ale pamietaj ze to w ciaz tylko ty sam siebie kochasz a rogi i tak dostajesz i nie ma znaczenia czy lubisz siebie czy nie

Gość gość
i czyja to wina? tylko twoja

Gość gość
Co czyja wina? Wina zawsze lezy po stronie tego kto zdradza bo to przeciez zdradzajacy/zdradzajaca podejmuje decyzje o zdradzie

Gość gość
Up

Gość gość
Co ty masz autorze z tą zdradą ? jakby się postarała to nawet w Wygwizdowie Dolnym mogłaby Cię zdradzić. Równie dobrze można powiedzieć, że facet zdradzi,bo dookoła masa atrakcyjnych kobiet. Wystarczy,że pójdzie na imprezę i zawsze jakaś na niego poleci.

Gość gość
17:25 tak mowi prosty rachunek prawdopodobienstwa im wiecej okazji do zdrady tym wieksze szanse na zdrade

Gość gość
To może ja zrezygnuję ze znajomości z facetami ,bo mieszkam w drugim pod względem ludności mieście w Polsce :D