Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wywalić znajomą z fb

Polecane posty

Gość gość

mam z tym problem, chodziłyśmy razem na terapię, oprócz nas jeszcze jedna kobieta w wieku 50 lat i kilku facetów, od 2 lat nie mam kontaktu a na terapii nie przepadałyśmy za sobą ewidentnie, miałam wrażenie że lepiej dogaduje się ze wszystkim a ja czułam się odtrącona przez grupę a raczej przez nią i facetów, z tą starszą utrzymuje kontakt, z tą w moim wieku było tak że była dla mnie bardzo ostra miałam wrażenie że próbuje rywalizować ze mną a ja jakoś specjalnie nie miałam na to ochoty, nie kryła się z tym że mnie nie lubi potrafiła nawet ostentacyjnie mnie olewać i brylowała wśród facetów, od 2 lat nie mamy ze sobą kontaktu i zastanawiam się czy jest sens trzymania jej wśród znajomych, do tej pory winy za nie udaną znajomość szukałam w sobie ale może to ona miała problem nie ja, dodam że byłysmy w podobnym wieku więc tym bardziej było to dla mnie przykre, a ona na każdym kroku chciała pokazać jaka ona jest ciekawsza i fajniejsza

Gość gość
Ty serio pytasz?

Gość gość
tak sero sama nie wiem czemu ją trzymam na fb, chyba z czystej ciekawości, chyba mam problem z subiektywną oceną

Gość gość
ale masz problem xD

Gość gość
up