Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie daje rady. Co ja robię złe jako mama ?

Polecane posty

Gość gość

Mały obudził się dzisiaj o godzinie 7.05. I praktycznie od godziny 9 był cały czas zły. Zasnął dopiero przed chwilą kiedy mąż go przejął. Cały dzień coś mu nie pasowało. Dziewczyny co ja robię złe ? Mały ma 2 tygodnie.

Gość gość
nie martw się. Małe dzieci tak mają, z czasem mu przejdzie

Gość gość
Dzisiaj juz myślałam, że nie dam rady. Dodatkowo byłam i jestem zdenerwowana, ponieważ jakimś cudem zaginęła mi wysyłka na poczcie.

Gość gość
przestawi sie dopiero ma 2 tygodnie,moja córa ma 3 miesiace ale ona jest grzeczna,dzisiaj nie spała pół dnia,lezała sobie a ja pospąrztałam,ugotowałam,za to pierwszy syn dał mi w kosc,przy nim nawet wysikac sie nie mogłam bo płakał i musiałm z nim chodzic

Gość gość
Dziewczyny jak to jest, że mój syn przy moim mężu to jest aniołem, a przy mnie jest diabłem.

Gość gość
Bo ty się denerwujesz i jesteś zmęczona on to czuje.mąż.wraca z pracy i tęskni za małym on to czuje robi mu się dobrze i śpi

Gość gość
LOOO matko. u nas tez byla masakra po orodzie. dziecko nie moglo zasnac,a jak juz zasnelo to na 15min. minie za kilka tygodni. musi sie przyzwyczaic do nowego swiata. badz spokojna,bo maly to wyczuwa i jest bardziej niespokojny. Pamietaj,nic zle nie robisz, taki rok noworodkow. za 2msc powinno byc juz super i nie bedziesz wiedziala co z wolnym czasem robic

Gość gość
Pytasz co robisz źle a nie napisałaś ani słowa co w ogóle robisz. Jak reagujesz np jak nie śpi? Jak usypiasz? Jak karmisz? Czy nosisz? Czy mówisz do dziecka, śpiewasz? Czy jest przy tobie czy ma osobny pokój? Itd. Itp...