Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ile schudnę 10 kg?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
Bezpiecznie i zdrowo ok 3 miesiący. Ćwiczenia i bez diety tylko jesz wtedy kiedy jestes głodna

Gość gość
trudno powiedzieć .zależy jaką masz nadwagę i jaką budowę i co będziesz robić, zeby schudnąc :) Ja np schudłam 9 kg w 4 miesiące. Jadłam co chciałam ale kiedy byłam głodna a nie podjadanie non stop, jadłam co 2,5-3 godziny, no i rozsądnie bo nie jadłam chipsów co 2 dni, lecz np 50g raz na tydzień, albo 4 ciastka z rzędu ale tylko 2 razy w tygodniu. Ograniczylam smażone potrawy jadłam za to sporo zup warzywnych ,sporo faosli soczsewicy, duzo rtez surowych warzyw, ryby jajka, mało sera masłą ale za to jogurty tłuste naturalne. owoce też i to nawet 2 banany dziennie - bo biegałam i jeździłam na rowerze i do tego aerobik. dokładnie to biegałąm 2 razy w tygodniu 45-50 minut, rower 2 razy ok 1 godzinę i aerobik raz w tygodniu 50 minut. w domu 1-2x tygodniowo ćwiczenia na brzuch i uda tak 20 minut . a, i ja schudłam z wagi 68 kg do 59 kg przy wzroście 170 cm. i nadal sie odchudzam z głową.

Gość gość
Mam do zrzucenia około 30 kg. Boję się że nie dam rady jak już wejdę na ścieżkę odchudzania.

Gość gość
to ja gość z 18:05 wczoraj uwierz mi, niełatwo zacząć, ale jak już "ruszysz" to z Twoją nadwagą szybko stracisz pierwsze kilogramy. ważne żebys wtedy nie przestała, lecz kontynuowała !!