Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bladośc, wrażliwa skóra, przebarwienia, rozszerzone pory

Polecane posty

Gość gość

Mam dośc mojej skóry.. Chyba pierwszy raz w życiu. Nigdy nie miałam specjalnych problemów ze skórą.. W sensie nie mialam jakiegos wielkiego trądziku, czasem coś mi wyskakuje... ale mam dosyć zaskórników i wrażliwości.. Od paru lat nie używam żadnych drogeryjnych żeli ani kremów.. Głownie używam olejów, maseczek, miodu.. Większośc naturalna i w ogóle.. Ale mam dosyć tego, że mam rozszerzone pory obok nosa, zaskórników i tego że bardzo łatwo podrażnić moją skórę szczególnie właśnie obok nosa też i często jest ona zaczerwieniona, chociaż nic strasznego z nią nie robię. Zauważyłam też, że jak nie używam wody to wygląda lepiej.. Poleciłybyście mi jakieś sposoby na oczyszczenie skóry,zamknięcie porów dla skóry wrażliwej (taką chyba mam) i usunięcie zaskórników? I jak dodać trochę koloru skórze, bo jestem strasznie blada.. Wręcz chorobliwie, chociaż ze zdrowiem u mnie wszystko okej..

Gość gość
oj sory, miało być dziale uroda i zdrowie

Na cere znakomity jest Nonacne , polecam bo stosuje od niedawna i widze znaczna poprawe . Tez borykam sie z rozszeszonymi porami i wypryskami , stosowalam rozne kremy i masci ale to nic nie daje ,skorze potrzebna jest pomoc od wewnatrz , moja cera wyglada teraz swietnie nawet przestalam uzywac podkladu bo nie ma takiej potrzeby tu masz link http://nplink.net/MIcLE8Cw