Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia554545

moj maz jest 8 lat starszy przeszkadza to mojej kolerzance

Polecane posty

Gość karolcia554545

Mowi mi ze jest za satry dla mnie zebym go zostawila i znalazla sobie w swoim wieku ja mam 23 lata Wkurza mnie jej gadanina

Gość gość
znalazłaś męża sobie czy koleżance ważne że podoba się tobie innym nie musi

kochasz go ? odpowiedz sobie na pytanie ... jeśli tak badz z nim, to ty będziesz(miejmy nadzieje) z nim do końca życia a nie twoja koleżanka ! znam podobną historię koleżanka rozbiła związek koleżance mówiła że ma dzieci rodzinę żonę itp a okazało się że jak się ta pierwsza z nim rozstała ze względu na koleżankę i jej rady , to ta pseudo-koleżanka z nim pózniej była :D :D :D

Gość karolcia554545
Mam takie dziwne przeczucie ze ona tak mowi bo jej sie podoba nie wiem moze mi sie wydaje ale zawsze przychodzila jak go nie bylo w domu a bo mowila ze chce pogadac tylko zemna A teraz to wpada wieczorem jak maz z pracy wraca ale nie zwracam na to uwagi bo ona go strasznie irytuje i jak zawsze jest u nas to on albo idze na spacer z psem albo robi cos przy aucie

Gość karolcia554545
Tak kocham go mamy bardzo dobry kontakt ze soba jestesmy 2 lata po slubie i 5 lat razem :-)

Gość gość
"kolerzance" :P:D

Gość karolcia554545
pomylilam sie to nie matura moge popelniac bledy

Gość gość
taaa, oczywiście, że możesz i popełniasz, skoro nie znasz prawidłowej pisowni

Gość gość
Trochę to dziwne ,że ucieka przed Twoją koleżanką. A nie łączyło ich coś więcej ?

Gość gość
Dlaczego ucieka przed jej koleżanką? Co to byłby za facet, żeby siedział z babami i słuchał plot, normalnie wychodzi. A ma faceta ta twoja koleżanka? Może rzeczywiście ma na niego chrapke, nie widać po niej jak on przychodzi, nie zachowuje się jakoś inaczej? Przecież to od razu widać jak ktoś się komuś podoba. Jeżeli on się jej podoba przestalabym się kolegowac, sorry ale złamała zasadę przyjaźni, nie sadzi się na czyjegoś faceta.

Gość Taki_jeden_964
0/1000

Gość gość
To ty tez idz z mezem na spacer jak kolezanka przychodzi , powiedz jej za kazdym razem ,ze nie masz czasu bo macie z mezem juz cos zaplanowane i niech nie przychodzi bez zapowiedzi ;) a najlepiej przestan sie z nia spotykac bo ona pewnie poluje na twojego meza ;)