Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majowy weekend z przyszłymi teściami

Polecane posty

Gość gość

Totalna porażka. Zawsze jeździliśmy sami lub ze znajomymi tzw. paczką. Na ten weekend wkręciła nas przyszła teściowa, bardzo chciała jechać nie powiem wkurzała mnie wcześniej ale teraz przechodziła samą siebie. Nawet nie wiem, czy do wesela dojdzie, bo ja nie wytrzymywałam czasem. Powiedziałam mojemu facetowi, że to ostatni wyjazd z nimi, bo chcieli jechać jeszcze z nami na wakacje ale 2 tygodnie bym nie zniosła.

Gość gość
Matka mojego faceta zachowywała się jak nienormalna. Przyszykowywałam kolację, było nas razem 9 osób. Rozsadziłam towarzystwo przy stole. Ona miała siedzieć koło swojego męża, ja koło narzeczonego, wyobrażacie sobie moje zdziwienie jak weszłam do pokoju a ona siedzi koło mojego narzeczonego i jedyne wolne miejsce koło mojego przyszłego teścia?

Gość gość
Jak nas tylko gdzieś widziała razem to wymyślała sytuacje, żeby nas rozdzielić.

Gość gość
hehe

Gość gość
ktoś coś jeszcze napisze

Gość gość
hahaha

Gość gość
no wiem smutne śmieszne i tragiczne

Gość gość
raczej żałosne,tak jak przyszła niedoszła synowa

Gość gość
a dlaczego czepiasz się synowej?? wg mnie to teściowa daremna.

Gość gość
A facet jest za tobą? Jak się zachowywał?

Gość gość
No nie mogę narzekać na faceta, bo starał się z podwójną siłą udowadniać mi na każdym kroku, że jestem najważniejsza. Ta walka mnie przeraża. Wstyd mu było za matkę, to było widać i czuć.

Gość gość
Jakbym czytała o sobie:P historia z tamtego roku:P. Jesteśmy już po ślubie na ten weekend już teściowa zaplanowała wspólny wypad:P Na szczęście moja praca pozwoliła mi się "wykpić" z tego wyjazdu, że nie dostanę wolnego (w ogóle się nie starałam:D). Teściowa mnie obgadała, że chciałam się "nachapać na dyżurach" :D Głupie babsko nie wiedziało, że chciałam mieć weekend wolny od niej:D. Wolałam iść na dyżur:D. Jeden dzień spędziłam przyjemnie razem z mężem:P. Wypoczęłam:D za jeden dzień, bardziej niż z nią 3 dni:P.

Gość gość
autoreczko:):):) zobaczymy czy będziesz taką samosią jak będziew na świecie bachor,czy wtedy bedziesz saie podlizywac by ta niedobra tesciowa została z nim.Ja choc nie jestem nawet synową ale takiego chama jak ty bym pogoniła.Z prostego powodu,wyczułabym twoją niechęc i masz pzamiatane,wizyta twoja tylko na wycieraczce.