Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarbie,przepraszam

Polecane posty

Gość gość

Za niebyt..w kosmicnej przestrzeni.Z Toba wszystko byłoby prostsze i byłoby lepiej.

Gość gość
nic nie będzie już proste

Gość gość
Wiec dlaczego mnie unikasz, lekceważysz i zle czasem traktujesz.. Wiesz co Ja czuję bo ty to tez czujesz ale ukrywamy to przed sobą i całym swiatem

Gość gość
przepraszam, że się wtrącę ale rozumiem ukrywanie przed światem jak się ma męża i zonę, ale po co udawać przed sobą?

Gość gość
nigdy Cię nie lekceważyłem i zawsze pragnąłem być blisko przed całym światem musimy ukrywać przedsobą nie

Gość gość
a już myślałam że chcesz przeprosić za to zamieszanie w mojej głowie, za to że najwidoczniej dobrze się bawiłeś za to że szukałeś wzroku mego, rozmów ze mną a kiedy to zaczęłam odwzajemniać to zacząłeś mnie unikać

Gość gość
to przestańmy udawać :)

Gość gość
to dlaczego unikałeś ?

Gość gość
Nie unikam,nie lekceważę i traktuję źle.Przepraszam za nieobecnosć.Żałuję,brak mi odwagi,nadal boję się odrzucenia,oraz to że nie jesteśmy wolni,to mnie powstrzymuje.Bardzo Cię kocham,jest mi źle,smutno,problemy z ktorymi łatwiej było rozwiązywać z Tobą,wspolnie.

Gość gość
nie jestem winien zamieszania w twej głowie jedyne za co mógłbym Cię przeprosić to za to że istnieję ale nie czuję się winny, nigdy się Tobą nie bawiłem raczej mam wrażenie że to Ty bawisz się mną od jakiegoś czasu

Gość gość
To chodź do mnie, bo nie mogę przestać o Tobie myśleć. Nie masz daleko

Gość gość
Bardzo mi Ciebie brakuje kochanie...

Gość gość
Nigdy się Tobą nie bawiłam,masz córkę?,super..ale dlaczego mnie bazwałeś niewyżytą blondynką.?

Gość gość
ostatnim razem jak się widzieliśmy dałeś mi do zrozumienia że nasze relacje są tylko służbowe a to co było do tej pory nie ma żadnego znaczenia i tak naprawdę niczego niebyło, To tylko złudzenie ? moje złudzenie ? chyba że TY to nie On :(

Gość gość
jakie służbowe?,ja tego nie pisałam.

Gość gość
Mnie też Ciebie kochanie bardzo brakuje...

Gość gośćgość
gość dziś a kto napisał że pisałaś ? nie jesteś jedyną osobą na kafe :P a zamieszanie wychodzi stąd że każdy pisze jako gość :O

Gość gość
nigdy z nikim nie rozmawiałem na Twój temat, na pewno nie tak by nazwać Cię niewyżytą zresztą nie testowałem nie wiem więc nie wypowiadam się może kiedyś

Gość gość
Skoro tez Ci mnie brakuje,czemu nic napiszesz,nie zadzwonisz? :-( pozostaje mi naprawdę czekać na to inne życie....

Gość gość
A temat na Rodzina,macierzynstwo?.Pogratulowałam a Ty mi dokopałeś dlaczego,co Ci zrobiłam.Fakt szacun za słownictwo.Horror?

Gość gość
Nie mogę o Tobie zapomnieć i choć nigdy nie byliśmy razem nie mogę zbudować relacji z nikim innym, bo myślę o Tobie. Nie dręcz mnie i siebie tylko jak też to czujesz to przyjdź do mnie

Gość gość
brakuje mi Ciebie SKARBIE brakowało i wiem że będzie brakować

Gość gość
Wolisz żebyśmy oboje się męczyli kotku? Napisz mi szczerze co myślisz,co mam robić dalej,myślę o Tobie cały czas

Gość gość
21,52,wiesz że,mam dokładnie tak samo.Nie potrafię mysleć o nikim i o niczym innym tylko o Tobie.Nie potrafię Cię zapomnieć.Dokąd mam przyjsć czy tam gdzie w sobotę,mogliśmy być razem,czy dokąd?.

Gość gość
Kocham Cię,i chcę być tylko z Tobą choćby się swiat miał się przez to zawalić,to chcę...

Gość gość
czemu w sobotę, nie lepiej w środę lub czwartek?

Gość gość
Nie mam daleko do Ciebie jedynie kilka km..szkoda ze Ty wyjechałes i ma Cię nie być w pracy jak i Chyba' w domu; ( tęsknię mimo iż nie jesteśmy razem a łączą nas tylko relacje zawodowe..; (

Gość gość
Nie chcę ukrywać przed Tobą swoich uczuć.Strasznie się z tym męczę.Jeszcze chwila i znów popłyną łzy z moich oczu,oczu ktore nie potrafiły żyć bez Twoich a teraz muszą..

Gość gość
a żona ? dzieci? widziałam Was syn i córka :O