Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strzelcowa

Najwcześniejsze objawy ciąży,to prawda? :)

Polecane posty

Witam ślicznie. Ciekawi mnie parę stwierdzeń przeczytanych na różnych forach. Która z mam może któreś potwierdzić? 1. W pierwszych tygodniach już można poczuć nabrzmienie/ uwypuklenie pochwy, wyczuwalne palcem. Jest ciaśniejsza i uwypuklona. 2. Śluz bardziej biały/kremowy/gęsty. 3. Piersi są bardziej czułe, jak przed okresem. 4. Lekkie mrowienie/kłucia/jakieś odczucia w podbrzuszu/brzuchu/przy jajnikach. 5. Nerwowość/ jazdy emocjonalne. Co o tym myślicie?

Gość gość
Nic z tych rzeczy nie mialam, a przed miesiaczka zawsze śluz wystepuje u mnie w mleczbej barwie

Gość gość
Pierwszego nigdy nie sprawdzałam

Gość gość
Mój pierwszy objaw ciąży to nocne wstawanie na .... siusianie. Zarówno w pierwszej i drugiej ciąży budziłam się w nocy. Dodam, że to były pierwsze dni ciąży :)

Gość gość
Pierwszego nie sprawdzalam haha. Z pozostalych rzeczy zgadza mi sie tylko nerwowosc. Koszmarne nerwy i wybuchy co chwile, To mnie sklonilo do wykonania testu,bo w pierwszej ciazy rowniez mialam jazdy od poczatku. Obolale piersi,mrowienianitd pojawily sie dopiero pozniej,p,juz po wyonaniu testu, okolo szostego tygodnia.

Gość gość
Ja czułam że jestem w ciąży. Z fizycznych objawów to klucie w jajnikach.

Gość gość
u mnie głównie kłucie w podbrzuszu, nawet mnie w nocy obudziło, chciałam brać proszki, bo myślałam, że to okres, oraz bolesność piersi, czego nie miałam od kilku lat