Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcem schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Mam 15 lat i chciałabym schudnąć. Wiem że w moim wieku nie powinnam stosować żadnych diet więc myślałam o tym żeby nie jeść słodyczy itp. a do tego robić sport. Myślicie że jak będę jeździć minimum 4 razy w tygodniu po 30 minut na rolkach i codziennie rowerem (od poniedziałku do piątku 8km a w weekend np.5 km) to będę miała chudsze nogi? Na nogach i na brzuchu najbardziej mi zależy żeby schudnąć więc na brzuch bym robiła codziennie np. 100 brzuszków i bym kupiła sobie takie małe ciężarki żeby mieć chudsze ręce. Myślicie że tak dam radę schudnąć? Spróbuję jeszcze znaleźć czas na bieganie bo wiadomo do szkoły też chodzę i muszę się uczyć ;D

Gość gośćwb
Bardzo trudno wyszczuplic konkretną partię ciała. Polecam bieganie 3-4 x w tyg. Od 30-60 min z interwałami. Czyli np. 3 min truchtu ,1min sprint itd. Na początek zacznij 10-15 min i zwiekszaj stopniowo czas. Pamiętaj ,aby zdrowo się odżywiać. Ogranicz węglowodany. I nie zniechęcaj się,gdy w ciągu tygodnia,dwóch nie zobaczysz efektów wow,bo aby osiągnąć wynarzoną sylwetkę ,trzeba uzbroić się w cierpliwość i systematycznie pracować. Z początku waga leci szybko,ale z czasem jest coraz trudniej,dlatego trzeba bardziej się przykładać. Aha i nie patrz na wagę,tylko na cm;)(miesnie zwiekszaja swoja objętosc przez co robia sie cieższe!) Zmierz swoje ciało i zanotuj wyniki. Po conajmniej miesiącu bedzie mniej cyferek:) Życzę powodzenia!

Gość gość
a ja chcEM i nie mogEM ;)

Gość gość
schudłam biorąc tabletki Slimcea blisko 10kg. Poczytajcie o tym suplemencie diety.

Gość gośćeee
Do osoby wyżej Oczywiście suplementy+ sport i zdrowe odzywianie ;)

Gość gość
Ale ja mam 15 lat i nie mogę brać tabletek na odchudzanie (mogę ale to wcale nie jest zdrowe)...

Gość gość
polecam dietetyczkę z CDiME Amaryllis w Bytomiu, mama zapisała mnie do niej pół roku temu, miałam dużą nadwagę, ważyłam 70 kg a mam 16 lat, bardzo lubiłam jeść nie umiałam się ograniczyć dopiero ona mi pomogła, nauczyła mnie racjonalnie i zdrowo się odżywiać, przeszłam przez specjalny program, teraz mam 18 kg mniej i wiem że to mojej dietetyczce zawdzięczam ten sukces bez niej na pewno nie dałabym rady, polecam wszystkim dziewczynom które maja taki problem

Gość gość
Bym poszła do tej dietetyczki ale mieszkam za granica i nie mam nadwagi tylko chcem zrzucić parę kilo ;)

Gość gość
Pisze sie "chce" a nie "chcem". I sportu sie nie robi tylko uprawia.

Gość polpolka
15 kilogramów zgubiłam przez miesiąc dzięki błonnikom. Miesiąc temu zakupiłam ze sklepu on-line i faktycznie widzę efekty, ok 15 kg! Biegałam, ćwiczyłam troszkę w domu. Jeśli ktoś jest zainteresowany podaję link http://zdrowaznatury.pl/shop/22-b%C5%82onnik-kakaowy.html