Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZNOWU to samo!! wtf

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim. Mam mega dołka, chodzi o faceta. Pogada ktoś? Może ktoś z was też ma przykry albo trudny wieczór? Najlepsza metoda to nie myśleć, ale wiem z własnego doświadczenia ze nie do końca tak się da. Czasem cudze spojrzenie na sprawę jest bardzo cenne. To jak? Podzielmy się swoim problemem

Gość gość
Hej to opowiadaj. I sie przedstaw. Magda.

Gość gość
Wybacz, zapomniałam. Na imię mam Ola. Jestem w związku z pewnym chłopakiem. Nie jest to długi związek, bardziej świeża znajomość. Ale do tej pory było wszystko ok. jakiś czas temu miał On wątpliwości ale Przemyślal sobie to i owo i dalej sobie szczęśliwie żyliśmy. W ostatnich kilku dniach były między nami spięcia, kłótnie. Spędziliśmy tez razem majówkę. Było cudownie. Ale wczoraj znowu się poklocilismy. No ale Wszystko dobrze było już q dzisiaj od popołudnia coś mu odbiło i on nagle nie wie czy chce dalej być czy nie. Tzn chce ale nie wie jak będzie miedźy nami. Ja szczerze mówiąc nie wiem co mam myśleć i jak zareagować

Gość gość
Co masz na myśli piszac ze nie jest to dlugi związek? Czyli ile jesteście razem? Kochasz go? Kłócicie sie o głupoty czy powazne sprawy? W jakim jesteście wieku..? Magda

Gość gość
Moze sie zastanów co robisz zle... Moze gdzies popelniasz blad? Nie twierdze ze to twoja wina ale warto sobie przemyśleć to kto bledy popełnia... M

Gość gość
Jest między nami 3 lata różnicy, ja jestem po 20 trochę. Nie chce Podawać szczegółów. Ja nie mówię że jestem święta i bez winy. Ale ja pp kłótni Nie rezygnuje od razu. Krótko to znaczy kilkanaście tygodni. Czy go kocham? Nie wiem czy to miłość ale bardzo mi na Nim zależy. Ja chcę żeby było dobrze, chce się starać ale On mi nie daje szansy.

Gość gość
Zaczyna się od p*****l a kończy na gadce o rozstaniu.

Gość gość
Up