Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość5

CO TA AGNIESZKA HOLAND GADA?

Polecane posty

Gość gość5

Widzieliście jak schowała twarz w ręce ? Miała taka minę jakby myślała,, kurcze dobrze gram, zapłacą mi chyba ta premie 60tys zł razem półtora miliona zgarnę za ten występ u Lisa" WIDZIELIŚCIE TO?

Gość gość
Dobrze gada

Gość gość
Ona przedstawicielka elity może sobie gadać! Ale my pragniemy rzeczywistości w której będziemy mieli równie wiele do powiedzenia co ona! Taka prawda! Ona próbuje nam wmówić że jesteśmy gorsi od niej i powinniśmy pozostać na swoich robotniczych stanowiskach i szanować je oraz 1500zł na miesiąc.

Gość gość
22:39 a ty w ogóle wiesz o czym mówiła? HA HA komentarz,,dobrze gada"-:D masakra:D wow Porażające IQ

Gość gość
Zawsze jak ktoś tak do mnie gadał chciał mnie o..eb/ać i wolno puścić zima w samych trampkach!

Gość gość
Dokładnie z całej jej rozmowy wywnioskowałem że uwielbia Komorowskiego. To byla zwykła reklama Dla tego c***a

Gość gość
Wielka Agnieszka Holland . Raz była w Hollywood i wysoko d**e nosi, zbyt wysoko.

Gość TAAAKkk
Głosowałabym na Pawła z ramienia demokracji bezpośredniej ale że nie ma zbyt wielkich szans by wygrać zagłosuję na Pawła Kukiza który owej demokracji będzie sprzyjał i dążył do niej. Pragnę by nasze pokolenie, ludzi z tak zwanego straconego pokolenia, pokazało tym wszystkim cwelom klamkę z tamtej strony drzwi! Niech się gonią!

Gość gość
Tak jest! Oni mają odwagę powiedzieć nam gdzie jest nasze miejsce i straszyć nas baba jagą. My jesteśmy dla nich groźniejsi niż oni dla nas! Od nas ich byt zależy A ich dobrobyt jest już tylko kwestią czasu! Na stos z nimi!

Gość gość
Najśmieszniejsze to jest to że takich ludzi przedstawia się jako ekspertów? Tylko od czego?

Gość gość
Dobrze mówi, kierunek obecnej polityki jest przyszlosciowy i stabilny. Komorowski nie bez powodu jest dazony najwiekszym zaufaniem.

Gość gość
od aktorstwa ; Dla mas to jest nie istotne. Ważne że ekspert i że ta osoba cieszy się ogólnym szacunkiem. Nie ważne czy to jest słuszne czy nie. Ważne że media kreują to jako jedynie słuszne i warte uwagi. Gdyby większość zajmowała się w życiu tym, czym jaj się zajmuję na co dzień wiedzieliby że takie gadające głowy w tv to wyłącznie aktorstwo mające na celu zmanipulować tą tak zwaną większość.

Gość gość
23:01 Ja nie pytam o te powody(ciemne sprawki) i zwalniam Komorowskiego oraz inne partie! Choćby od jutra likwidujemy system i zaczynamy tak jak Szwajcaria niegdyś zaczynała.