Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertos78

Sąsiad mi doniósł że żona ma kochasia

Polecane posty

Gość Robertos78

Z tym sąsiadem trzymam tzw.sztamę bo gość jest w porządku w przeciwieństwie do innych w moim bloku i dzisiaj powiedział mi że do mojej żonki przyszedł kilka razy podczas mojej nieobecności jak byłem w robocie jakiś fircyk i podobno siedział u niej ok godziny. Pytałem dzisiaj żony czy ma jakiś kolegów to mówi że nie ma. Jak myślicie sąsiad blefuje czy nie bo nie wiem co robić.

Gość gość
jak nic ten donosiciel sam do twej poloweczki zaglada ;)

Gość gość
uwielbiam takich co nie mają własnego życia i mają taborecik na stałe pod judaszem i rejestrują :-)

Gość gość
Powiedz sąsiadowi, że do jego żony już od dawna przychodzi ten sam co do twojej :D

Gość gość
popros sąsiada zeby Ci dał cynka nastepnym razem i wpadniesz niespodziewanie do domu. A po co zony pytasz?niepotrzebnie wzbudziłes podejrzenia

Gość gość
Pewnie ten sąsiad do niej sam lata, a Tobie mówi, że to niby ktoś inny, żebyście się rozstali, wtedy on bedzie miał ją dla siebie, a sam uniknie problemów. Faceci to są świnie, np. koledzy mojego męża widzę jak się gapią na mnie, a nawet podrywają, zwłaszcza, jak jest jakaś impreza, popiją sobie, to hamulce puszczają... naprawdę nie wiem jak można być takim człowiekiem, nawet mojemu mężowi nie mówię, żeby nie było mu przykro. Dla mnie mężowie przyjaciółek są nietykalni, wręcz aseksualni, a faceci gdybym inaczej reagowała na ich zaloty, to poszliby do łóżka bez mrugnięcia okiem...

Gość gość
cienias z ciebie to co ma zrobić

Gość gość
Marne PROWO !!!!!!!!!!

Gość Robertos78
Żadne prowo.Zobaczę co będzie dalej bo może rzeczywiście to sąsiad podwala się do mojej żonki i ściemnia że ktoś do niej zachodzi.

Gość gość
powiedz sąsiadowi, żeby zrobił zdjęcie temu facetowi jak wchodzi do twojego mieszkania i wychodzi to wtedy mu uwierzysz.