Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inny1995

grozi mi wiezienie jak myslicie co bd?

Polecane posty

otóż mam psychoze napiłem się pojechałem do pracy ale nie będę tym się usprawiedliwiał w sądzie bo mnie wyślą gdzieś daleko gdzie miejsce w sumie dla takich jak ja,druga sprawa za obraze policjanta zaczeli mnie kamerować dlatego za picie w pracy dostane grzywną,zaś za obraze mogę nawet do więzienia trafić mam trzecią sprawe byłem z 3 znajomymi w biedronce oni ukradli wiskeysa ja wszedłem zagadać kasjerke niby jednego złapała straż miejska był poszukiwany podał moje dane ja po pewnym czasie zgłosiłem że to nie ja go podpisałem ( mandat wystawiony za potwierdzeniem) mandat unieważnili sprawa za fałszywy podpis zeznałem że nie znam nikogo i że mnie tam nie było grozi do 17 lat zastanawiam się czy nie pójdę siedziec choćby na rok co miałem zrobić nie oddali mi tej kasy jestem miękka faja ale kurde jak oni się zachowali jak myślicie znacie sie na prawie?

Gość gość
Nie rozumiem za co grozi ci aż 17 lat? Za ten fałszywy podpis? Byłeś kiedyś karany? Bo jeśli nie,to może sąd spojrzy na ciebie inaczej i dostaniesz zawiasy.

za utrudnianie sprawy... to nie moj podpis ale byłem tam złożyłem fałszywe zeznania i powiedziałem że nikogo nie znam utrudnianie sprawy,ukrywanie przestępcy,współudział do tego jakieś drwiny wiem kto ale nie powiem dużo tego a jak wplątaja moja siostre to bd musiał się rozsypać

Gość gość
Ale byłeś wcześniej karany,czy nie?

nie ale bd miał sprawe za obraze i za picie za picie grzywna za obraze moge siedziec albo dostac zawiasy albo grzywna bd nieciekawie... jak cos tam dostane

Gość gość
Przede wszystkim współpracuj z sądem,wyraz skruchę,pokaż,że chcesz się zmienić.I na przyszłość zmień towarzystwo.