Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Posiadaczki Posiadacze kotow. Jak tam z porzadkiem u was w domu

Polecane posty

Gość gość
Na wiosnę,każdy kto ma w domu zwierzaka doskonale wie co to znaczy problem z sierścią. Na szczęście ktoś mądry wymyślił miotły elektrostatyczne i te włosy nie fruwają wszędzie przy zamiataniu. Fajna i dobrze spełnia swoją funkcję miotła z decoplastu.

Gość gość
Odkurzacz z turboszczotką, rolki wszędzie dostępne za parę złotych w H&M na przykład, właściwie wszędzie są do kupienia, furminator do czesania psów, kotow, często czesać i problem prawie nie istnieje. Martwa sierść która i tak wyleci zostanie na szczotce, nie trzeba jej sprzątać zewsząd i wyciągać. Miałam jednego kota, ale już nie żyje, teraz mam dwa i daję radę. Paradoksalnie z dwoma kotami naraz nie ma więcej kłopotu niż z jednym, polują na zabawki i na siebie, a nie na moje biedne nogi. Nie siedzą wiecznie w zamknięciu, bo mają osiatkowany taras, a jak wychodzą na nasz teren przy domu nie idą dalej jak do bramy wjazdowej, zaraz wracają zawołane, nieufne do obcych , już kastraty. Liczę, że sobie pożyją, młode to i zdrowe na razie. Niczego nie zniszczyły w domu, wyłącznie drapaczka w użyciu. Nie interesują się zalewem i stołem, grzeczne koty, chyba z kocim jedynakiem jest trudniej, tak myślę :-)

Gość gość
Rzeczywiście bez miotły elektroststycznej decoplastu to teraz na wiosnę to byłby dramat i włosy wszędzie fruwają.

Gość gość
teraz jeszcze jest do kupienia futrossawka, chyba ją kupię

Gość gość
Rzeczywiście, kochane są ten nasze futrzaki ale na wiosnę z sierścią to jest niemały problem i bez elektrostatycznych mioteł, szczotek to nie da rady. Fajnie zbierają kłaczki te miotły z decorplastu, http://decorplast.eu

Gość gość
Mialam psa 12 lat, jednego kota 6 lat, kolejnego kota 5 lat. Nigdy przy zwierzaku nie ma idealnej czystości. Albo-albo...

Gość kamirina098
Mam szczeniaka u jak to z małym psem bywa zdarza mu się załatwić w mieszkaniu. Nie jest to zbyt przyjemne, bo w mieszaniu cuchnie. Koleżanka poleciła mi Dog Odor Eliminator i sytuacja się poprawiła. To preparat, który trwale usuwa nieprzyjemne zapachy. Mam jednak nadzieję, że maluch szybko pojmie, że od załatwiania takich spraw nie jest dom.