Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądajcie fim o Hitlerze na tvp2

Polecane posty

Gość gość

j/w On nie płacił podatków.

Gość gość
nie ogladam nic o Hiitleze bo mi przypomina Pravika 24 lat i jego g00Wno w reku

Gość gość
Nigdy nie uwierzę że Hitler się zabił Myślę że żył jeszcze długo długo po II wojnie światowej! Rodziny które pozwoliły mu na sowite finansowanie się z wyłączeniem płacenia podatków zapewniły mu również spokój na starość. Nie raz widzieliśmy posiadłości rodziny Hitlera z lat 90 zajmujące obszary sporych miasteczek z zamkniętym wstępem dla tych tak zwanych mas.

Trzech najblizszych zynow jego kuzyna po wojnie ucieklo do usa,zmienili nazwisko umarli bezpotomnie,z dala od ludzi.. cos ci sie porypalo.rodzice i siostra umarli mu gdy byl mlody.. poprzedni komentarz zgrabniej ujelam ale nie przeszlo:p

Gość gość
23:39 Nie porypało mi się. Ty znasz tą oficjalną stronę księżyca a ja znam tą której nie widać z ziemi.

Gość gość
Jak mógł uciec jak jego zwłoki znalezli

jedna z glosnych teori rzecze ze to sobowtor byl...zwloki spalili jego kuple! :-/Niedlugo po samobojstwie...

Gość gość
Ja tez nie wierzę że człowiek który żył w takim luksusie,miał miliony z książki main kampf, nie płacił podatków,przed społeczeńst wem udawał skromnego człowieka bez potrzeb,zerowal na ludziach, że mógł się zabić to niemożliwe. Miał mnóstwo możliwości żeby s*******ic i przyjaciół,darczyńców na całym świecie.

Yhy z tym ze dla niego wybicie zydow bylo sprawa honorowa ,nie sama rzadza krwi!!