Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamałpa

jestem zlosliwą małpą

Polecane posty

Gość złamałpa

Jestem złośliwą i wredną małpą, dokuczam ludziom choćby dlatego że wstałam lewą nogą. A jak ktoś mi zajdzie za skurę to mu się odwdzięczę - jak na prawdziwą wredotę przystało - po cichu, śmiejąc się w duchu z udanego odwetu, przy mocnym przegięciu odegram się jawnie i bez cienia wstydu. Dziś zdenerwował mnie Tż, więc wychodząc na nocną zmianę do pracy zabrałam ze sobą jego ładowarkę i baterie od pilota, oraz schowałam płytę z ulubioną grą i odłączyłam internet... tak wiem dziecinada i podłość ale w głębi czuję że dobrze zrobiłam bo "mu się należało". Podobnych złośliwości mogłabym opisać pewnie z setkę... nie wiem czemu taka się stałam, dziwie się jak on ze mną wytrzymuje jeszcze. Bo nie dość że jestem wredną małpą to jeszcze mam despotyczne zachowania... on chyba też ma już dość bk nasza dzisiejsza rozmowa zakończyła się czułym "ch** ci w..." i groźbą że się wyprowadzi, najgorsze to że zamiast się przejąć zwyczajnie myślę że tylko tak sobie straszy:p

Gość gość
do złamałpa dziś ja zachowuje sie podobnie do ciebie:-)

Gość gość
ja bym cię zajebał ale kobieta rządzi, takie nasze matriarchalne społeczeństwo z patriarchalną religią i w patriarchalnym państwie.

Gość gość
Hehe nie mamy się do czego przyczepić? Ortografia nie jest tematem tego wątku

Gość złamałpa
Do gościa 23:43 I jak sobie radzisz w relacjach w związku, w pracy, w rodzinie? Bo mnie zaczyna przerażać, że i tak wychodzę z założenia "pofochają się i im lrzejdzie, zrobili nie po mojemu więc im się należało"

Gość gość
Tobie się zdaje ze ty dokuczasz,ale karma wróci do ciebie,zapewne nie układa ci się za dobrze w życiu,a to dla tego że wyrzadzasz krzywdę ludziom którzy cię przeklinaja i wraca do ciebie zło z podwójną siłą!!! Zmień się bo albo sama się do zguby doprowadzisz!!! Kij ma dwa końce ,karma cię dopada !!

gość dziś : Mamy, mamy. Tylko jesteśmy śpiący i się kładziemy. Można być w inny sposób wrednym, ale to chyba kwestia samoświadomości. Której czasem najwidoczniej brak ;) Poza tym jeśli przyjdziesz do domu, Twój facet będzie je/bał Twoją kumpelę, ale zauważy Cię i zapyta "co Ty robisz o tej porze w domu?" a Ty mu na to zripostujesz "Jak mogłeś?", jasnym jest, że odpowie "czepiasz się, to nie jest tematem rozmowy!". Ehh, kultura bakterii.

Gość gość
widocznie alkohol nie wszystkim sluzy :)) moja mamuska odpiertala tak po wodce wlasnie a wypije moze z 2 kieliszki ?XD

Gość gość
provo!.s

Gość złamałpa
Jak go z inną złapię to wyjdę, ale potem to się zemszczę tak, że życie przestanie mu być miłe. Chcesz to sobie rozprawiaj o ortografii, wydaje mi się jednak, że mój zwichrowany umysł jest ciekawszym tematem. Co do alkoholu - to akurat nie piję praktycznie wcale:) I żadne provo, mogę ci np powiedzieć że kiedyś w nerwach zaczekałam aż uśnie i zaplątałam mu na głowie kołtuna (ma sianowate kręcone włosy i twardy sen... poszło szybko) rano udawałam że śpię i nasluchiwałam z lubością jak walczy w łazience z kłębowiskiem włosów na czubku głowy :) w sumie do tej pory mnie to bawi :p