Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dooooolitka kto to w ogole jest?

Polecane posty

Gość gość

Napisala ze gdybym byla piekna nie skrytykowalabym natalii siwiec ze mi sie zwyczajnie nie podoba.. Czyli wg jej logiki brzydalem jest ten komu sie siwcowa nie podoba , skad ona to wie, robila jakies badania naukowe na ten temat , obronczyni siwcowej

Gość gość
Czyli nawet jak masz ryj ktory wyglada jak u quasimodo ale podoba ci sie siwiec to jestes ladna i piekna , a jesli masz czelnosc stwierdzic jak przykladowo ada fijał ze siwcowa ci uroda nie imponuje jestes brzydalem logika dooolitki

Gość dooooolitka
ROZBIŁA ZWIĄZEK TO PRAWDA BO SIĘ KOCHALI CO MIAŁ MĄŻ SIEDZIEĆ Z PRZYMUSU JAKIE ROZBIJANIE JAK NIE KOCHAŁ ZONY TO ODSZEDŁ PROSTE Kochać to także umieć się roz­stać. Umieć poz­wo­lić ko­muś odejść, na­wet jeśli darzy się go wiel­kim uczu­ciem. Miłość jest zap­rzecze­niem egoiz­mu, za­bor­czości, jest skiero­waniem się ku dru­giej oso­bie, jest prag­nieniem prze­de wszys­tkim jej szczęścia, cza­sem wbrew włas­ne­mu. ROZUMIESZ CZY NIE DZIEWCZYNO CO PO WYWIADACH MOŻESZ STWIERDZI NIC TAK NAPRAWDĘ PONIEWAŻ NIE MASZ JEJ 24 H W DOMU HAHA NIESTETY KOLEŻANKO JEDENE CO POTRAFISZ TO RZUCAĆ NA SIWIEC NEGATYWNE OPINIE DO SZOŁBIZNESU NIE DOSTAJĄ SIĘ PRZEZ ŁÓZKO BO MOŻE WYRUCHAĆ I NIC NIE DAĆ WYKORZYSTAĆ TO PO PIERWSZE SKORO TO TAKIE PROSTE JAK TO OPISUJESZ I TWIERDZISZ ŻE SIWIEC NIE ŻADNYCH ZDOLNOŚCI I ABIMBICJĘ CZEMU TY NIE STARTUJESZ PRZECIEŻ TO TAKIE PROSTE DAŻ DUPU I STANIESZ SIĘ SŁAWNA CO NIE JAK SIWIEC HA HA :D PRZECIEŻ KAŻDY MOŻE TAM SIĘ DOSTAĆ PO TWOICH PUSTYCH WYPOWIEDZUACH AŻ USZU OPADAJĄ DZIEWCZYNO SZKODA MI CIEBIE ZAZDROŚCISZ WSZYSTKIEGO JEJ INNYM KOBIETĄ MASZ KOMPLEKSY SWOJĄ OSOBĄ REALNĄ NIC NIE MASZ DO ZAOFEROWANIA PONIEWAŻ NIE POTRAFISZ BYĆ NAWET REALNA ZACHOWUJESZ SIĘ PSYCHOLKA SIEDZISZ CAŁE DNIE NA FORUM MASZ JAKIEŚ CHOBBY CHYBA NIE WOLISZ SIEDZIEĆ NA FORUM NIŻ Z RODZINĄ I OPOWIADAĆ JAK TO CI ŻLE I SIĘ UŻALAĆ I CZYTAĆ GŁUPIE TEMATY I KOMENTOWAĆ INNYCH KTO CO MA ILE MA I CZY SIĘ ZESRAŁ W MAJTKI JAKIEGO MA FIUTA I TAK DALEJ MOGŁA BYM WYMIENIAĆ BEZ KOŃCA I TY TWIERDZISZ ŻE NIE ZADROŚCI NATALI A TAK SIĘ NAGATYWNIE WYPOWIADASZ JAK BYŚ SIĘ ZNIĄ PRZYJAŻNIŁA ZACHOWANIE MOŻNA PRZYSTOSOWAĆ DO DANEJ SYTUACJI NIE WIERZ JAKA JEST 24 H JAK JUŻ PISAŁAM JEJ RODZINA WIE JAKA JEST INACZEJ BY NIE MIAŁA MĘŻA BYŁA ŻONA MARIUSZA RADUSZEWSKIEGO POZWOLIŁA MU ODEJŚĆ JAK SIĘ KOCHALI PO CO MIAŁA ZNIM BYĆ DLA DZIECKA I GO KRZYWDZIĆ SORY MIŁOŚĆ NA TY NIR POLEGA NIE POWODUJESZ MI BÓLU MAM TO W DUPIE CO TY SOBIE MYŚLISZ CIEBIE TO NISZCZY NIE MNIE :) PRZYKRO MI TO TY MASZ PROBLEM Z PRZYJEŃCIEM CZYJEGOŚ ZDANIA NA DANY TEMAT :)