Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili134

dziewczyny po 30 tc jak u Was ja już nie mogę...

Polecane posty

Gość lili134

jak się czujecie? Ja mam dość jest 8 rano mi się nie chce nic. Jestem w drugiej ciąży. Dziecko ma 5 lat właśnie mąż ją zawiózł do przedszkola wczoraj była ze mną w domu myślałam że oszalejemy obie. Ją rozpiera energia mi się nie chce nic. W pierwszej ciąży na tym etapie latałam za wyprawką, torba do szpitala stała spakowana. A teraz? jestem w 32 tyg. gdzieś po 20 tyg posegregowałam ubranka rozmiarami i kupiłam jakieś body i kaftanik i tyle...wstaje pije słabą kawę jem śniadanie i nie chce mi się nic zaraz mnie brzuch ciągnie nogi puchną. Sprzątam robię jakiś obiad nic wymyślnego bo nie mam siły -cokolwiek, córka bałagani ja sprzątam ale efektów brak i tak w kółko. Na początku zwolnienia czytałam, uczyłam się niemieckiego teraz nie chce mi się nic totalnie...

Gość gość
To skoro masz siłę na sprzątanie, to dlaczego nie wrócisz do pracy? Z nudów ci się nic nie chce :(

Gość lili134
może i z nudów ale to sprzątanie to raczej ogarnianie z grubsza do pracy na pewno nie wrócę bo jestem od początku na zwolnieniu i to bynajmniej nie z wygody

Gość gość
Jestem w 35 tc, tez mi ciezko. Kondycja slaba, troche wiecej wysilku i czuje sie jak bym maraton przebiegla. Brzuch czesto twardnieje.To moja druga ciaza, w poprzedniej do konca czulam sie rewelacyjnie.

Gość lili134
No właśnie- w pierwszej ciąży też brykałam do końca i dopiero z tydzień przed rozwiązaniem czułam się jak teraz. Z jednej strony wiem że powinnam już wszystko ogarnąć i bawić sie z córką bo potem nie będę miała dla niej tyle czasu. Ale nie mam siły po prostu. Ile ma Twoje starsze dziecko?

Gość gość
Kobieto przestan przynudzac Dziecko masz w przedszkolu tak ? jestes sama tak ? to idz do lozka, polez, pospij, poczytaj sobie i przestan truc. Odpoczywaj jak masz teraz czas, bo jak sie urodzi maly to zatesknisz za tym stanem. NIe kazda kobieta musi "brykac" w ciazy, jak Ci sie nic nie chce to nic nie rob.

Gość gość
I tęsknię za życiem z przed ciąży coraz bardziej. Do kina nie pójdę bo po co? Wychodzić siku co 5 minut? Mąż pracuje a po pracy bawi się z córką robi coś obok w domu. Nie wiem jakiś dołek łapie.