Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda7991

matura biologia

Polecane posty

Jestem uczennicą drugiej klasy liceum. Mam rozszerzoną biologię i chemię. Aspiruje na Uniwersytet medyczny, ale niestety nie jestem zbyt dobra, tzn są dużo lepsi ode mnie. Problem tkwi w tym,że nie wiem czy lepiej przygotowywać się do matury w domu czy lepiej zainwestować w kursy przedmaturalne na Uniwersytecie medycznym. Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Proszę o konkretne odpowiedzi, oparte na swoich doświadczeniach. Pozdrawiam.

Gość gość
Martusia nie strasz dziewczyny. Ona będzie musiała męskie ptaszki oglądać.

Kciałam byc lekarzem, chirurgiem miekkim. Jak sie dowiedziałam o praktykach w prosektorium to mój zapał uleciał, niczym dym z papierosa...

Gość gość
Martusia Ty jesteś taka kretynka czy tylko udajesz?:O

Ludzie się wypowiadają, a nie ma ją zielonego pojęcia. Jestem świadoma jakie będą praktyki. Nie prosiłam was o opis praktyk tylko o podpowiedź w przygotowaniach do matury.

Gość gość
magda7991 jak chcesz dostać dobrą ocene na maturze z biologii to poproś tate żeby ci wacka pokazał i już będziesz znała budowę męskich narządów płciowych a na 100 % będzie pytanie z narządów męskich na maturze z biologii

Madzia , nie spodziewaj się po tym forum żadnek konstruktywnej opini. Jak wiesz ze masz braki , to ja bym chwytała się wszelkich sposobów by dorównac najlepszym! Mam kolege co trzy razy zdawał na medycyne:-/

Gość gość
magda, przepraszam cie ale naprawdę nie wiedziałam że już widziałaś wacka taty