Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wanna czy prysznic, co wolicie?

Polecane posty

Gość gość

Ja prysznic.

Gość prawictwo pospolite 137
to samo

Gość gość
Mam w domu wanne i prysznic, z wanny nikt nie korzysta, kąpiemy w niej tylko psa i ja czasem myje sobie nad nią włosy (ale rzadko), więc zdecydowanie prysznic.

Gość gość
Mam wanne i prysznic. W domu mieszkam pięć lat i tylko raz korzystalam z wanny. Zdecydowanie prysznic!

Gość gość
w wannie można sie zrelaksować nie wiem co wy widzicie w prysznicach

Gość gość
w wannie mozna sobie zrobic kapiel z babelkami a prysznic jak ktos chce tez moze wziac,wiec lepsza wanna w prysznicu sie nie wykąpie

Gość gość
Mnie leżenie w brudzie nie relaksuje. Ale co kto lubi.

Gość gość
No tak, bo przecież po całym dniu jest się czystym i pachnącym, więc woda w wannie to wzór czystości. Jak ktoś cały dzień leży na kanapie przed TV to może faktycznie się nie brudzi (ale poci jak najbardziej)

Gość gość
pewnie jesteś z tych pedantek które odkarzają ciało wrzątkiem a pisze myją domestosem? skoro troche potu to dla ciebie straszny syf w wodzie

Gość gość
Nie lubię wanny, mam - nie korzystam. Nie wiem co w tym relaksującego - nuuuudaaaa i woda zaraz robi się zimna. A mam taką wypasioną wanne z dyszami i i tak NUUUDAAA!

W wannie można wziąć prysznic, co robię w lecie nawet kilka razy :D. W wannie można wygodnie poleżeć i odreagować stresy, albo też uzupełnić wodę pobudzającym płynem i się dobudzić (sprawdzone :) ). Nigdy w życiu nie zgodziłbym się na likwidację wanny. Marzę o takiej 190cm, ale nie mieści się w mojej łazience :(. x Ps. Jak ktoś regularnie bierze kąpiel z naturalnymi olejkami albo korzysta z dobrej wanny z hydromasażem, to nigdy tych radości, na stanie na baczność pod prysznicem, nie zamieni :D :D :D.

Gość gość
Mam wanne z hydromasażem i nie korzystam. NUDA i marnowanie czasu. Mnie to nie odpręża tylko nudzi.

>>>Mam wanne z hydromasażem i nie korzystam. NUDA i marnowanie czasu. Mnie to nie odpręża tylko nudzi.<<< x To po cholerę ją kupowałaś :D ?

Gość gość
a ja marze o wannie z hydromasażem...

>>>a ja marze o wannie z hydromasażem...<<< x Uważaj, bo w tanich wannach z hydromasażem nie wolno stosować olejków do kąpieli. x Na razie kup sobie olejki z Biellendy (coś koło 12...15zł). Rzeczywiście działają i są dość ekonomiczne.

Gość gość
Nie wiem po co, myślałam że to takie super po takich opiniach jak Twoja. Wyrzuciłam kasę w błoto, bo nawet dzieci tego nie lubią, wolą prysznic...

Gość gość
Nie wiem po co, myślałam że to takie super po takich opiniach jak Twoja. Wyrzuciłam kasę w błoto, bo nawet dzieci tego nie lubią, wolą prysznic...

Gość gość
Ja wolę zdecydowanie prysznic. Bardziej ekonomiczny i szybszy. Tylko trzeba pamiętać o tym by prysznic był dobrze zrobiony bo potem będą z nim same problemy. Sam niedawno kupowałem akcesoria do kabiny na www.cdakcesoria.pl/ bo mi przeciekał.

Gość gość
Wolę prysznic. :) Lubię takie szybkie kąpiele. Zwłaszcza, że zamontowałam u siebie bardzo fajną i przestronną kabinę prysznicową. Kupiłam ją w sklepie http://www.domeko.com.pl w Warszawie i jestem z niej bardzo zadowolona.