Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ja jestem p*****l...czy on naprawde nie ma mozgu?

Polecane posty

Gość gość

czy to ja jestem p*****l...czy on naprawde nie ma mozgu?

Gość gość
poklocilismy sie o dodatkowa oplate za internet, ktora chce obarczyc w 100% mnie bo to ja place miesiac w miesiac za internet. on placi swoje raty za chalupe bo to jego mieszkanie i czynsz a ja zapelniam lodowke. jak mi wyjechal z tymi dodatkowymi 170 za chuj wie co to mowie madralo a moze Ty teraz bedziesz kupowal jedzenie a ja bede placic czynsz (no badzmy szczerzy zarcie na caly miesiac dla 2 osob nie kosztuje 300z l jak czynsz). Na co ON: a raty za mieszkanie? ja mowie: no jak dasz mi akt wspolwlasnosci to moge placic i raty, nie ma problemu. na co on: w warszawie nie mialas aktu...... (wynajmowalam pare lat) ... no qrwa myslalam ze z krzesla zlece....

Gość gość
hahaha tak to jest mieszkac z facetem na kocią łapę. Raz przez to rpzechodziłam i powiedziałam ze nigdy więcej, byłam bardziej na tym stratna a facet miał wywalone na oswiadczyny i slub. ONi namaiwają laski na wspolne mieszkanie ze miec ugotowane posprzatane i rachunki podzielone na pół

Gość gość
?

Gość gość
no ja tez zaczynam byc takiego zdania, 30 lat prawie na karku a oswiadczyc sie boli....

Gość gość
co ja mam robic...mam juz dosc nieudanych ziazkow gdzie dla typa liczyla sie ylko wygoda. no ale przeciez nie zmusze do slubu, nie uklekne :(

Gość gość
co masz zrobić? to co ja, nie godzić sie na mieszaknie na kocią łapę. Ja tez jestem rozczarowana facetami i związkami, juz wiem ze jak zamieszkasz z takim to niczego się nie doczekasz.

Gość gość
no wlasnie podejmujac temat oswadczyn doczekuje sie jedynie ''nie wiem, nie wiem'' ...bo po co, czy bez oswiadczyn oznacza ze mniej cie kocham? p********ie...