Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vinietta

Co sądzić o zachowaniu brata?

Polecane posty

Gość Vinietta

Brat poprosił mnie ostatnio, bym mu pokazała się nago. Kiedyś w dzieciństwie często tak robiliśmy ale przecież teraz nie jesteśmy już dawno dziećmi. Najpierw odmówiłam bratu. Wręcz spławiłam go z mego pokoju, gdy zaczął zapewniać, że on mi też pokaże i zaczął demonstrować nabrzmiałe dżinsy. Ale teraz jak już trochę ochłonęłam, to tak się nad tym zastanawiam, to może trochę się pośpieszyłam? Chyba chciałabym zobaczyć męskiego członka. Powinnam się zgodzić? Zaznaczam, że nie chodzi mi o żaden seks. Przecież to mój brat. Tak tylko zobaczyć z ciekawości...

Gość gość
i on też chce zobaczyć "z ciekawości". wydoroślałaś to chce popatrzeć. :P przysposabia się do dziewczyn. ;)

Gość Vinietta
No właśnie. To zgodzić się czy nie?

Gość gość
Nie masz zadnego kolegi ktory by ci pokazal?

Gość Agata 1992
Mowisz ze nie chcesz sexu ale Ciebie to tez wyraznie interesuje a co bedzie gdy on bedzie chcial podotykac tez sie zgodzisz? Mysle ze nie powinnas. Jestes mloda znajdziesz sobie chlopaka w przyszlosci meza i wtedy to tak ale teraz z bratem to wybacz... Odradzam Ci.

Gość gość
Siema Prowokatorze :D

Gość Vinietta
Mam kolegę a pewnie znalazłby się niejeden ale się wstydzę przed innymi. A z bratem to kiedyś często sobie pokazywaliśmy. Ale to było kiedyś, ostatni raz ze 4 albo 5 lat temu.

Gość gość
Nigdy przenigdy się nie zgadzaj! Mnie brat się nawet o nic nie pytał, tylko od razu zaczął obmacywać... Byłam zbyt mała by to rozumieć i nawet nie wiedziałam, że to jest coś złego... Trauma na całe życie... Na razie ciekawość "jak wygląda..." a później, jak już zaspokoicie tę ciekawość pojawi się kolejna... Niektórym się wydaje, że to jest takie oczywiste, że z bratem nie można itd,, myślą, że to fizycznie parzy, ale biologia jest inna - pieszczoty zawsze są przyjemne... dopiero później, gdy próbujesz nawiązać więź z kimś innym, z innym mężczyzną dochodzi do ciebie, jaka krzywda Cię spotkała. Następnym razem wywal go z pokoju... Jak nie przestanie powiedz o tym rodzicom. Żyj w szacunku do samej siebie.

Gość gość
pytasz na forum obcych ludzi.. pytanie jest proste: czy zgodzić się czy nie? Powiedz, dlaczego zwalasz decyzję na innych? czy jeśli inni podejmą za ciebie tę decyzję, będą również ponosić jej konsekwencje? NIE! Dorosłość to możliwość podejmowania decyzji, ale również umiejętność życia z ich konsekwencjami. Myślę, że już dawno sama zdecydowałaś się pokazać nago bratu, ale liczysz na to, że wypowiedzi innych będą potwierdzeniem, legitymizacją tego co chcesz zrobić... Rób co chcesz, ale potem... nie dziw się!

Gość Vinietta
Teraz też go wywaliłam z pokoju. Natychmiast jak tylko zaczął ostentacyjnie chwalić się swoim wybrzuszeniem w spodniach. To się nie godzić, tak?

Gość gość
Dziewczyno! To Twoje życie, więc sama podejmij tę decyzję! Nie zmuszaj ludzi na forum, żeby decydowali za Ciebie! Zwłaszcza w takiej sprawie!

Gość gość
PROWO!

Gość gość
Piszesz że kiedyś sobie pokazywaliście ale tylko pokazywaliście czy było coś jeszcze dotykanie macanie ocieranie może coś więcej?

Gość Vinietta
Różnie. Ale tamto było dawno temu. Dzieciaki jeszcze.

Gość gość
Jak to nie prowo to ja mysle, ze Ciebie az swiezbi zeby zobaczyc ptaszka brata tylko szukasz na forum potwierdzenia dla swej decyzji bo chcesz tej zabawy i jednoczesnie wiesz, ze nie powinnas ale wewnetrznie to Ty juz dawno podjelas decyzje i gdyby teraz brat znow wszedl do pokoju z podobna propozycja to zgodzilabys sie bez wahania. Mam racje? Oczywiscie, ze mam!

Gość Vinietta
Piszecie jakby co najmniej chciała uprawiać seks. Przecież wyraźnie mówię, że to rodzony brat. Chodzi tylko o patrzenie. Nic więcej. Skoro kiedyś mogliśmy to robić to czemu teraz nagle nie?

Gość gość
Czy ty jestes zboczona czy ograniczona?

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
Kochani bez wyzwisk. W rzeczywistości takie zachowania między rodzeństwem wcale nie należą do rzadkości. Cytuję za Fundacją dzieci Niczyje: Zachowania dziecięce związane z podglądaniem można podzielić na trzy rodzaje - podglądanie rówieśników, podglądanie osób dorosłych oraz obserwowanie zachowań zwierząt. Każda z tych czynności jest cennym źródłem informacji dla dziecka, dostarcza dziecku wielu wrażeń, pozwala weryfikować jego własne domysły i wyobrażenia.

Gość gość
Spadaj zboku zasrany

Gość Vinietta
Ja mam 16. Brat jest o rok młodszy. Nie przesadzajcie, nie jesteśmy dziećmi. Brat nie przyszedł więcej.

Gość gość
i ty też już tu nie przychodź i nie zawracaj doopy

Gość gość
Jesteście. Ciała może nie dziecka ale we łbach nadal macie fiu-bździu

Gość gość
Idź do brata po kąpieli, w samym szlafroczku, zsuń go z siebie, zamknij drzwi, wskocz mu do łóżka, zabawcie się na całego a potem opisz nam wrażenia.

Gość gość
Według prawa Dzieci....a jak wiadomo dzieci i ryby głosu nie mają:)

Gość gość
Winietta!! A skąd jesteś?? Jeśli jesteś pełno letnia i mieszkasz na Śląsku!! To proponuję ci byś odwiedziła Termy Rzymskie w Czeladzi lub Aqadrom w Rudzie Śląskiej. Na tych obiektach obowiązuje strefa nagości w saunie basenie i jakuzzi. Tam zobaczysz nie jednego nagiego faceta z dużym i małym penisem

Gość Vinietta
@ 12:08 "Siema Prowokatorze" x Siema! :) Gratuluje blyskawicznego rozpoznania. Dlatego nie ciagnalem juz tematu. Za to przenioslem sie do Zycie Uczuciowe i tam zrobilem prowokacje pt. "Traktuje mnie jak prywatna niewolnice". Dacie wiare, ze uroche Kafeterianki-Pelikanki uwierzy, ze jakas gimbusiara (czyli ja w moim prowo) lubi byc bita paskiem? Hehe... x Pozdrawia Wasz PROWOKATOR. Temat zamykam a gosciowi z 12:08 gratuluje rozpoznania i nadaje tytul Kafeteryjnego Detektywa Maja 2015! Hip-Hip-Huraaaa!!!...

Gość gość
Dzieki Prowokatorze, pozdrowka :)

Gość gość
Nie widze w tym problenu gdy corka widzi tate nago czy syn mamne.Jak rowniez siostra z bratem widza sie nago.To troszke pokkomunistyczne i klerykalne Zacofanie! Tak samo gdy chlopak czy maz widzi swoja polowke przy badaniu cipki na fotelu ginekologicznym,tez takie Zacofanie z tamtej epoki!