Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam coś, czego bardzo żałuję

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj na chatroulette - to taka stronka, gdzie na kamerkach można rozmawiać z ludźmi z całego świata. Wylosowałam Murzyna z Zimbabwe i nie zastanawiając się, spytałam: macie w Afryce internet? Murzyn się zaśmiał i powiedział, że tak, a potem straciłam połączenie. Teraz nie mogę przestać o tym myśleć. Zachowałam się idiotycznie. Na pewno jest mu przykro, że jest z biednej Afryki, a ja się naśmiewałam. Zlinczujcie mnie za to, zasłużyłam.

Gość gość
moglas zapytać czy ma dużego pena

Gość gość
bez przesady skoro się zaśmiał to znaczy że odebrał to jako żart, nie przejmuj się :-)

Gość gość
to teraz go oralnie przeproś=weź mu do buzi

Gość gość
pustak z Ciebie i tyle w temacie...

Gość gość
Wiem właśnie, że to było z mojej strony bardzo puste i powierzchowne zachowanie, tylko właśnie ja normalnie to się przejmuję losem biednych ludzi i biednych zwierząt, to co mu napisałam, było zupełnie nie w moim stylu... Boże, jak mi głupio teraz :(

Gość gość
Nie kompromituj się i miej odrobinę godności autorko. Żeby kajać sie przed jakimś murzynem z zimbabwe?? pogięło cię? :o 🖐️

Gość gość
I nie ma się co dziwić że potem postrzegają nas polaków jako prostaków. W obecnych czasach neta można mieć prawie wszędzie bo jest kablowy, mobilny, satelitarny.

Gość gość
To tak jak on zapytalby ciebie czy Ty trzezwa jesteś? Właśnie takie z nas prostaki I miernoty niby fajnie los zwierząt fundację chore osoby a co do czego to gębę otwierają i zenua