Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja dobrze widzę, że większośc rodziców zatrzymała się na poziomie wychowania

Polecane posty

Gość gość

swoich dzieci? Ja również mam dzieci, ale nie przeszkodziło mi to skończyć studia, rozwinąć własną firmę, dokształcać się, interesować różnymi sprawami poza tym o czym gadają wszystkie mamusie czyli: co dziecko jada ile ma wzrostu gdzie kupujemy ubranka na co choruje i dlaczego zestaw szczepień itp pierdoły Nie ma możliwości porozmawiania o czymkolwiek innym, chociażby o dobrym filmie (oglądają jakieś głupawe seriale) o muzyce (nie słuchają z braku czasu) o książce (nie czytają). Dziewczyny jak się człowiek nie rozwija TO SIĘ COFA, za kilka lat nie będziecie już w stanie nawet rozmawiać poprawnie i z sensem bo najważniejsze w waszym życiu zaczną być zeszyty w kolorowe linijki, bo bez tego wasze dziecko nie nauczy się pisać. Wasze dzieci będą rosły a wy będziecie stały w miejscu i przyjdzie dzień że dziecko powie - matka ty się zamknij bo na niczym się nie znasz, o niczym nie wiesz i masz przestarzałe poglądy.

Gość gość
Murzynskosc. Wystarczy z Polakow ściągnąć obowiązek edukacji i juz się cofają w rozwoju.

Gość gość
Słowianie : anarchista, nieumiejący poradzić sobie w życiu politycznym. Jest serdeczny i gościnny, jednak tylko z tego powodu, że "nie jest Niemcem". Żywiołowy, emocjonalny i naiwny, jednak niemogący skoncentrować się na niczym prawdziwie pożytecznym i trwałym. Barbarzyńca, nieposiadający prawdziwiej kultury dzikus ze wschodu, mogący jedynie skradać ułamki prawdziwiej sztuki ludom zachodnim. Bardzo religijny.