Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzatek

Ciągłe parcie na pęcherz

Polecane posty

Gość skrzatek

Mam wielki problem. Otóż od jakiegoś czasu, zawsze gdy gdzieś jestem nagle zachciewa mi się siku. Jak wiem, że akurat nie ma w pobliżu toalety to już jest masakra. Doszło do tego, że przed wyjściem nic nie piję, żeby nie wypełnić pęcherza. Nawet jak się wysikam, to i tak zaraz mi się zachciewa znowu. W domu jest ok, mogę nie biegać do wc godzinami. To mnie atakuje, tylko jak wyjdę. Ktoś też tak ma? Pomóżcie bo już mi psychika siada.

Gość skrzatek
Wypowie się ktoś?

Gość gość
prostata nawala :D pompka coraz miękciejsza ile masz lat? weź prostamol uno albo idz do urologa

Gość gość
Mam 26 lat i jestem kobietą, więc problem prostaty mnie nie dotyczy.

Gość skrzatek
Mam 26 lat i jestem kobietą, więc problem prostaty mnie nie dotyczy.

Gość skrzatek
Byłam u lekarza, ale powiedział, że taka moja uroda a przecież to nie biegunka i nie ma leków za zatrzymanie. Wczoraj byłam w wesołym miasteczku. Jak wychodziłam to wysikałam się i myślałam, że będzie ok. Ale jak tylko zauważyłam, że nie ma tam Toy Toya, to od razu poczułam nagłe parcie na pęcherz. To nie jest prowokacja, ja naprawdę mam taki problem.

Gość gość
no to idź z tym do psychologa/psychiatry bo to ewidentnie siedzi w twojej głowie

Gość gość
Może to psychiczne parcie. Jakiś czas temu miałam tak samo. Szczególnie mi się siusiu chciało jak jechałam autobusem z pracy do domu (teraz jeżdżę samochodem) - i to po 10 minutach od wizyty w toalecie. Kupiłam sobie zwykłe ziołowce na uspokojenie i łykałam po 1 dziennie. Jak na razie jest lepiej.

Gość skrzatek
Spróbuję najpierw z ziołami uspokajającymi. Psycholog by mnie wyśmiał. Co niby mam powiedzieć " Panie doktorze chce mi się ciągle siku?" Przecież to banalne

Gość gość
Idź do lekarza, przebadaj się dla pewności, czy jest wszystko ok. Jak się okaże, że jesteś zdrowa, to znaczy, że to problem psychiki. Może za bardzo się koncentrujesz na tym, że nie ma kibla w pobliżu, zaczynasz o tym myśleć, a jak się koncentrujesz na tym, to wiadomo, że od razu czujesz, że ci się chce. Mi też się to czasem zdarza, ale można to opanować.

Gość skrzatek
Nie odczuwam żadnego bólu ani pieczenia przy oddawaniu moczu. Wyniki też mam dobre. Mocz, krew są w porządku.

Gość gość
To może być przewlekłe zapalenie pęcherza, na Twoim miejscu bym tego nie lekceważyła. Sama miałam duże problemy z pęcherzem, w końcu poszłam do http://www.conticlinic.pl/ i już wszystko jest w porządku, od pół roku żadnych negatywnych objawów.

Gość marciukaa
ciągłe parcie na pęcherz może wskazywać na zapalenie pęcherza myślałaś o tym? Poczytaj sobie na stronie http://urofuraginum.pl/ wszystko jest tu opisane jakie są konkretne objawy i jak to leczyć nie ukrywam, że te informacje rowniez dla mnie okazaly sie pomocne.