Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1992

watpliwosci

Polecane posty

Gość gość1992

Od ponad pol roku jestesmy razem. Pozornie uchodzimy za dograna pare, mimo ze jest miedzy nami dosyc spora roznica wiekowa.od poczatku klocilismy sie o byle blahostki( wiecie takie docieranie) jednakze od niedawna te klotnie przybieraja na sile. Ale zawsze sobie wybaczamy. On ciagle powtarza ze kocha ze mu zalezy i ze chce tworzyc ze mna rodzine. W minionyweekend jednak Po raz kolejny poklocilismy sie zaczelo sie niewinnie od blahostki jednak na tym nie poprzestalo. Powiedzial ze chce rozstania.jednak nie pozwolil odejsc. Zatrzymal przytulil przeprosil. Ale,po krotkin xzasie znow sie zaczelo padly slowa chcialem sie pobawic jak dotychczas mna. Gdy zaeagowalam( fakt Zbyt emocjonalnie) ze 15 min temu kochal teraz nienawidzi odrzekl mowic mozna wszystko. Ostatecznie nierozstalismy sie. Kocham go ale mam watpliwosci co do jego uczuc po tym co powiedzial( rozumie go ze chcialby uslyszex kocham ale nie jestem jeszcze gotowa by mu to powiedziec nie teraz po tym co powiedzial- boje sie ze wyjde na idiotke z zlamanym sercem). A co wy o tym myslicie? Kocha czy naprawde tylko sie bawi? Myslici ze te wszystkie klotnie tylo dlatego zeby mnie sprawdzic czy mi zalezy?

Gość gość
Mysle że jak sie klocicie to nie ma to sensu. Na początku to powinna być idylla, moim zdaniem nie pasujecie do siebie

Gość gość
ile lat roznicy?

Gość gość
zaciekawiły mnie 2 fakty 1, od początku się kłócicie, to dość niespotykane, ten okres kilku miesięczny to istny raj kwiatki czekoladki, czułe słówka, a ty mówisz o kłótniach i docieraniu się 2, jak duża ta różnica wiekowa?

Gość gość
Odrobine ponad 6 lat. Bo tak jest mijajac re 10 min gora klotnie z poczatku to istny raj. Moje ulubione kwiaty czekoladki prezenty od swieta i tak bez powodu.

Gość gość
boze... jaka duza roznica... ja mam faceta 10 lat starszego, a znajoma 20 lat - to jest wieksza roznica

Gość gość
Fakt ze to mniejsza niz 2o lat ale jednak...

Gość gość1992
Czyli uwazacie ze ie ma mowy o tyn zeby tylko sie upewiial xo do moich uczux i nastaawienia do niego?