Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 2407

mąż nie dochodzi we mnie

Polecane posty

Gość gość 2407

Witam. Jakiś czas temu z mężem podjęliśmy decyzję że będziemy starać się o dziecko. Ja odstawiłam tabletki I tu pojawił się problem. On nie kończy we mnie. Nigdy wcześniej mu się to nie zdarzało. Zawsze było w porządku. Ostatnio mam wrażenie że trochę jakby unika seksu. Nie rozmawiałam z nim na ten temat bo nie wiem jak zacząć. Co o tym myślicie bo dla mnie to trochę dziwne.

Gość gość
Ale jak to nie konczy? nie może skonczyć czy nie chce?

Gość gość
może, jak to u typowej kobiety, wasze "podjęliśmy decyzję" wyglądało tak, że ty mu strugałaś kołki na głowie, on się dla świętego spokoju zgodził, a wcale mu się to nie uśmiecha. Niestety kompromis wg kobiet jest wtedy kiedy to one postawią na swoim

Gość gość
oklamuje cie, niechce miec dziecka bo sie boi ze nie bedzie z toba!!

Gość gość
Hehe ja pierdole, wy jesteście naprawdę takie tepe?

Gość gość 2407
mąż jest Arabem i nie zna jeszcze dobrze polskiego, a ja arabskiego aby z nim na ten temat porozmawiać :(

Gość gość 2407
dochodzi na plakat Ruhanny wiszący nad naszym małżeńskim łóżkiem

Gość gość 2407
Bardzo proszę nie podpisywać się pode mnie. Kiedyś rozmawialiśmy na ten temat ale stanęło że jeszcze poczekamy. Teraz to on sam wyszedł z tą inicjatywą. Nie kończy bo chyba nie chce. Jak pytam czy wszystko ok to mówi że tak że jest super. Aaaa sama nie wiem

Gość gość dobra rada
Chyba jednak nie do końca wyszedł z tą inicjatywą, skoro NIE DOCHODZI. Prawdopodobnie wyszedł, ale inicjatywa mu się skurczyła i wrócił, czyli nie doszedł. :classic_cool:

Gość gość
gość 2407 dziś o rany nie potrafisz rozmawiać z mężem o współżyciu, a dziecko razem planujecie, najlepsze są szczere rozmowy, może on wcale nie chce dziecka ps uwielbiam takie nieudane małżeństwa:P dzieci chcą, ale porozmawiać ze sobą nie potrafią