Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teoria prawa jazdy przez internet?

Polecane posty

Gość gość

Wybieram sie na kurs prawa jazdy. Kolezanka namawia mnie zebym teorie w domu sie uczyla zamiast chodzic na wyklady... Ja nie jestem przekonana. Moze ktos z was cos wie na ten temat, albo z takiego kursu korzystal.?

Gość gość
Nikt nic nie wie:-(

Gość akimke
wlasciwie powinnas sie przejsc przynajmniej na pierwsze 5 lekcji ostatnie mozesz sobie odpuscić. http://www.zdamyto.com http://oskduet.pl uczylem sie z tej stronki i teorie zdałem za 1 razem, praktykę tez. Na zdamyto pll sa te same pytania co na egzaminie!!! serio.

Gość akimke
:)

Gość gość
Dobry temat! Ja też planuje robić w tym roku prawo jazdy, niestety nie będe miała zbyt wiele czasu na to prawko (max 2 miesiące) dlatego chce teorie ogarnąć sama . Moja koleżanka też tak robiła w tym roku i wyrobiłam się w trochę ponad miesiąc z prawkiem. Mieszkam w Niemczech i nie chcę zdawać prawa jazdy tutaj tylko w Polsce ale będe miała na to max 2 miesiące mam nadzieje, że się wyrobie :) Jak macie jeszcze jakieś stronki czy coś wklejajcie linki .

Gość gość
Dziekuj***ardzo.... Jestem strasznie przerazona ze sobi nie poradze. Mam nsdzieje ze jednak mi sie uda.

Gość gość
A ja teorii uczyłam się tylko z podręcznika i zdałam pierwszym podejściem, gorzej było z praktyką,ale w końcu się udało. Dziweczyny tylko nie zakochujcie się w instruktorach bo do niczego to prowadzi.

Gość gość
:-)

Gość vlekkenduivel
Uczylam sie teorii przez internet a pozniej jeszcze na wykladach. Mieszkam w Belgii, moj niderlandzki jest niby ok ale gdybym miala sie wszystkiego nauczyc z trzech lekcji wykladow, to bym sie na egzaminie wylozyla. Pouczylam sie z neta i zdalam za pierwszym razem :) Tak ze polecam. Tyle ze ja te lekcje w necie mialam za free, placic musialam za stare testy egzaminacyjne, ale to byly male pieniadze. Z tego co pamietam 2,5 €. Ile godzin mialam na cwiczenia nie pamietam, chyba 24 albo 48. Po uplywie tego czasu nie mialam juz dostepu do pytan egzaminacyjnych.

Gość gość
:-)