Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hiv?

Polecane posty

Gość gość

Czesć. Moze uznacie mnie za głupią, ale od jakis 2 lat zastanawiam sie czy nie mam przypadkiem hiv. 2 lata temu po pijaku przespalam sie z pewnym chlopakiem bez zabezpieczenia i to jest powód moich obaw. Z tego co pamietam przez pierwszy rok nie bylam ani razu chora, jedynie 2 miesiace temu zachorowalam na pare dni (gorączka + lekki ból gardła) Nie zrobilam testów bo strach mnie zeżarł. Macie jakies pojecie w tej dziedzinie? W przyszlym tygodniu pojde na morfologie, jednak chciualabym zeby ktos mnie uspokoił, bo wydaje mi sie ze moge przesadzac, poniwez czytalam ze objawy sa juz po paru tygodniach od zakazenia i sa podone do grypy. Grypy ani niczego podobnego nigdy nie mialam. Co myslcie?

Gość gość
lepiej idź zrob test i bedziesz miala spokoj, bo sie wykończysz, ja tak mialam, ale bylam duzo mlodsza, majac 13 lat zrobilam straszną glupote o ktorej tu lepiej nie bede pisala przez dwa lata wariowałam, myslalam ze mam hiv, do tego schudlam 11 kg, to z nerwow a myslalam ze juz mam aids :O potajemnie poszlam i zrobilam test, na szczescie negatywny

Gość gość
zrob test jak najszybciej, teraz sa wyniki juz po dwoch-trzech dniach, zobaczysz ze negatywny i zaczniesz zyc :) tez swirowalam.

Gość gość
Dzieki. Wspomnialam, ze zrobie ten test, jednak moje pytanie bylo do was takie czy z tego co napisalam waszym zdaniem mam duze szanse na wynik pozytywny czy raczej malo mozliwe?