Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lela256

Czy warto wyjść z inicjatywą?

Polecane posty

Gość lela256

Witam.Spotykam się aktualnie z chłopakiem,z którym kiedyś "byłam".Spędziliśmy ostatnio ze sobą cały wieczor na jednej z imprez w pracy,dosyc szykownej.Doszło do tego,że się calowaliśmy i na tym poprzestalismy,bo nie mielismy zabezpieczenia,ale nie o tym watek.Kiedys miedzy nami było roznie,mnie do niego ciągnie.On twierdzi,że go do mnie też...Ale nie widzę żadnej inicjatywy z jego strony,zero propozycji spotkan,głupich pytan "Jak minąl dzien" i tym podobnych.Niby chemia jest,ale boję się ze znowu się zaangazuje.Znowu bede stroną ktora wychodzi z inicjatywa,kotrej bardziej zalezy.Moj zalotnik tłumaczy się brakiem czasu,pracą.Fakt ma nową pracę,wszedł na inny etap zycia niz ja-no ale chyba mogłby znalezc 10 min dziennie na telefon do mnie?Chciałabym spedzic z nim wspolnie nadchodzacy weekend,ale nie chce wyjsc na zdesperowaną-na laske ktora przez cały czas czekała na jego powrot,tym bardziej ze w tym czasie kiedy nie bylismy razem dokonałam wielu rzeczy(praca,rozwoj,podroze).Myslicie,ze warto zapytac czy spokojnie czekac na jego ruch?

Gość gość
Czekaj na jego ruch.

Gość gość
zartujesz sobie prawda?? przecież ten facet ma cie gdzieś, nie interesuje się tobą, nie chce spotykać, prawie rpzespaliście się a ty chcesz wyjść z inicjatywą?:-( nie no jaja:-(

Gość gość
hahah zapracowanyyy...jaaaaasne.... dziewczyno chyba żartujesz ze wierzysz w to że zapracowany facet nie ma czasu na to aby zadzownić czy napisac do dziewczyny na której mu zależy? Nie wiem czy udajesz taką idiotke czy nia jesteś? Ja ani bym nie wychodziła z inicjatywa a ni tym bardziej się nie łudziła, bo ten facet ma cie gdzieś co widać słychać i czuć