Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura999666999

o co mu chodzi ?

Polecane posty

Gość laura999666999

Poznałam faceta , intensywnie rozmawiałam z nim przez 2 tygodnie, zaprosił mnie na 2,5 tygodnia do siebie bo robi urlop początkiem czerwca a drugi końcem lipca (on jest z zagranicy) twierdził że chce mnie lepiej poznać, zapytał czy jestem interesująca dla niego , napisałam że jest miły a czy jest interesujący to dowiemy się jak się spotkamy ale odmówiłam przyjazdu do niego w czerwcu jako że mam dużo pracy... napisałam że lepszy będzie koniec lipca i teraz pytanie czy mogłam go rozczarować bo przestał się odzywać ... twierdzi ze ma duzo pracy ale na fejsie jest aktywny...jak ja o coś zapytam to odpisze ale nie zawsze ??? o co mu chodzi? ochłodzenie relacji czy olewa mnie?

Gość gość
no tak nie ma kompetentnych do wypowiedzi... fffff

Gość gość
Dozumiem, że rozmawiałaś przez internet, może nie byłaś jedyną , z którą w ten sposób rozmawiał, Ty nie byłaś na czerwiec chętna to znalazł inną , a do lipca jeszcze daleko.:D

Gość laura999666999
On zaprosił mnie na czerwiec ale napisał ze końcem lipca jak przylecę 2gi raz to tez będzie szczęśliwy, generalnie też tak pomyślałam że do końca lipca trochę czasu zostało i może inna chętna się znajdzie.. przez te dwa tygodnie ewidentnie był zainteresowany mną nawet zdjęcie profilowe zmienił z wypadu o którym mówił??? nie rozumiem ? ostatnio chciałam spotkać się z nim w stolicy kraju w którym mieszka tak w ogóle żeby się zobaczyć itp... ale nie mógł ... podał inne terminy gdyż mówił ze w stolicy bywa ale okazjonalnie...

Gość laura999666999
dodatkowo okazało się że jednak tak wiele pracy nie będzie, napisałam mu o tym a ten nic nie odpisał.. cisza... nie wiem trwają te uniki juz jakieś 3 tygodnie... co 2 a raczej nawet co 3 wiadomość odpisuje... jest np online, dodaje znajomych a na fejsie widzę wiadomość nieprzeczytana ode mnie..? napisałam że chcę szczerą rozmowę na razie nie zalogował się i czekam ... jak nie dojdzie do rozmowy to pierdole go ...

Szkoda czasu na to, jakby był zainteresowany, to by odpisał - prawdopodobnie jak ktoś napisał nie byłaś jedyna.

Gość laura999666999
Od strony kobiety to co piszecie jest całkiem normalne i realne ale czy ze strony faceta nie przypadkiem postanowił schłodzić relacje w celu dowiedzenia się czy mi na nim zależy .. przecież tez mogę z kimś kręcić i nie po drodze mi czerwiec??? dodam jeszcze ze 4 miesiące temu rozszedł się z dziewczyną...

Gość gość
chcesz wyjechać do obcego faceta, z którym rozmawiasz wirtualnie 2 tygodnie, którego na oczy nie widziałaś, którego w ogóle nie znasz???? Nieeeee, wcale nie jesteś idiotką :O:O:O

Gość gość
głuia i do tego bez honoru. Jak facet chce poznać kobietę to on jedzie do niej a nie ona do niego. Co za laska :O