Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina K

Ratunku naderwana blona dziewicza

Polecane posty

Gość gość
elemele_dudki wypad zboku do swoich gazetek i filmików :D

Gość gość
Karina ja cie rozumiem bo sama mam 17 i tez bylam jedyna dziewica w klasie. Zwroc uwage na bylam ;) ale nie przejmowalabym sie tym tak bardzo. Co do pytania wyzej o kim fantazjuje to glownie koledzy z klasy albo osiedla i z nimi tez sypiamy, wiadomix.

Gość Karina K
Ja chcialabym zaczekac z dziewictwem do slubu. Nie mam jeszcze 17 lat ale jak napisalam na poczatku prawde to nagle cisza na forum bo kazdy mysli ze dzieciak a przeciez ja nie jestem juz dzieckiem!!!!!!!

Gość gość
Ja to rozumiem... a co do czekania z dziewictwem do ślubu, jeszcze trafisz na wielu przystojnych kolegów i różnie to może być. Teraz tak mówisz, każda z nas tak mówiła :)

Gość elemele_dudki
HAHAHA!... Od razu wiedziałem, że to 14stka! Przecież to było jasne od samego początku, że potem dopiero zaczęła kręcić! Karinka, dziewczę kochane, ponawiam pytanko o wyobrażenia podczas masturbacji. Też wolisz kolegów? Może koleżankę?

Gość gość
wynocha stąd i nie zadawaj debilnych pytań

Gość gość
elemele zboku zostaw dziewczynke w spokoju bo cie aresztuja ;)

Gość gość
Co się czepiliście dziewczyny praviki jedne. A wy co ?, nie trzepiecie sobie ?, też czekacie do ślubu ?. Ja jak miałem 14 lat to trzepałem sobie jak dzika małpka w ZOO pod gazetki i majtki starszej siostry. A tu nagle świętoszki się znalazły i drwią z dziewczyny. Jej też się chce

Gość gość
Czyzby znowu nasz prowokator? :)

Gość gość
Who knows :)

Gość Karina K
@ gość "Czyzby znowu nasz prowokator? :)" Eee, no nie, noo... Szanowni Państwo, jak Wy mnie będziecie punktować zaraz na początku to ja tu nigdy żadnego prowo nie zdołam napisać :) Już i styl zmieniłem, specjalnie pozbyłem się polskich znaków, zrezygnowałem z przecinków przed "że" - (bo w końcu która małolata jest od razu polonistką, nie?) - i wciąż mnie rozpoznajecie???? No cóż... bywa. A, a tak fajnie się prowo zapowiadało. Młodziutkie niewinne dziewczę, które niechcący zrobiło sobie kuku w równie młodziutkim cipciaczku, żali się teraz i szuka pomocy jak tu skleić ponownie błonkę. Elemeledudek to się zapalił tam chyba z podjarania, hehe. A tu nagle ktoś zaczaił, że to PROWOKATOR i... po zawodach. Szanowny Gościu z godz. 10:01 - mianuję Cię Kafeteryjnym Detektywem. Lieutenant Columbo byłby z Ciebie dumny!!! Ja też jestem dumny i serdecznie gratuluję :) Wasz oddany PROWOKATOR