Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ona chce ode mnie?

Polecane posty

Gość gość

Już jej nie kminie. Raz się klei do mnie staje tak blisko że prawie dotyka, później jest wredna niemiła, ma mnie w tyłku, a potem znowu się spoufala. Jak ja rozgryzc? Nie moge za bardzo podskakiwać bo ma wyższe stanowisko i mogę stracić robotę, ale już mnie to denerwuje.

Gość gość
Wziela Cie w obroty ta Twoja szefowa.:D

Gość gość
My ci tu nie pomożemy. Musisz z nią pogadać to się dowiesz. :):):)

Gość gość
21:48 Tzn? Chce czegoś czy nie? Bo to mnie denerwuje już.. daje sobie z nią spokój, myśląc, że nie jest zainteresowana, a ona znowu coś odwala takiego, że nic nie wiem.

Gość gość
no dobra, a Ty jaki masz do niej stosunek - podoba Ci się czy nie, chciałbyś coś z nią ewentualnie czy nie - zdecydowanie wolałbyś, żeby dała Ci spokój. Czy ona próbuje z Tobą flirtowac ? Jak się zachowujesz, gdy ona tak się z Tobą "obchodzi" ?

Gość gość
Chce Cie wykorzystac seksualnie, a po wszystkim wyrzuci z pracy, dobrze ze Cie nie usmierci jak modliszka:D:D

Gość gość
Podoba mi się i chciałbym, ale, że ma sukowaty charakter o czym zdążyłem się przekonać to trochę się jej obawiam. Z innymi w takie gierki nie gra, wiec chyba ma w tym jakiś cel? Jak się zachowuje? Wcześniej szalałem za nią i mnie zatykało, teraz trochę się to wypaliło i juz mnie tak nie obezwładnia paraliż i jestem odważniejszy ale jej zachowanie mnie deprymuje..

Gość gość
Bawi się Tobą.Czeka na Twoją reakcje i pewnie niezły ma ubaw z tego.

Gość gość
A jaka reakcja byłaby odpowiednia? Może i się bawi ale dlaczego akurat mnie obrała za cel?

Gość gość
Rznac się pewnie

Gość gość
W takim razie nie rób nic - udawaj, że wszystko jest ok. Czyli zachowuj się normalnie, neutralnie, jak gdyby jej gierki nie robiły na Tobie wrażenia.

Gość gość
Albo po prostu tak ma...kwestia charakteru.

Gość gość
Nie ma tak bo robi tak tylko ze mną - Bacznie ja obserwuje. Zachowuje się neutralnie ale dokąd mnie to zaprowadzi?

Gość gość
Co to znaczy sukowaty charakter??

Gość gość
Że liczy się tylko ona, jej zdanie, jej uczucia, pragnienia, a wszystkich innych ma w du/pie, choć może udawać, że jej zależy. I jeszcze ma poczucie, że należy jej się wszystko czego chce.

Gość gość
A może to jest tylko twoje odczucie że taka jest,może w rzeczywistosci jest zupełnie inna?.Pytałeś ją o to co czuje,co myśli?.

Gość gość
Jak hormony buzują , to i nawet mądrzy ludzie głupieją. Tobie się ona podoba, więc jej obraz masz tez zaburzony, bo nie myślisz o niej jako o przełożonej tylko w 99 % jako kobiecie, co chcesz przelecieć. Dla innych jest miła, dla ciebie wredna, to jakiś powód musi być: albo w pracy sobie nie radzisz i dlatego tak się zachowuje, albo inni coś zauważyli i boi się plotek na swój temat i dlatego cię tłamsi, lub podobasz się jej i ogłupiała.

Gość gość
jeśli rzeczywisstośc mu mówi ze ma sukowaty charakter to nie ma innej rzeczywistości dla dla niego proste co nie dla innych jest inna może ale dla niego jest suk/ą